victorias peak
Idag var vi uppe på Victorias peak. Underbart. Kunde bara stå där och bara njuta. Självklart lite shopping på det stora HM här i Hongkong också. Visar det sen. Först tog vi det kände rullbandet upp . Det är precis som det låter ett super långt rullband, som ni ser på den andra bilden. Massa olika delar såklart, men det var bara tio steg max mellan demt. Sista biten tog vi taxi och ner tog vi tåget som går uppifrån victorias peak. Riktigt vackert.

take me to hongkong

Vädret här i HangZhou är inte det bästa och det har gjort mig redigt förskyld. Jag vet vad mitt botmedel är och det är att få komma till HongKong där det är sol med 30 grader varmt. Inte långt kvar, jag kan hålla i tills på måndag. Ikväll ska vi ut med några kineser som bor här som Anna har haft kontakt med hemifrån genom en kompis. Det bästa av allt är att de kan engelska. (no chines can ever speak  english) Hoppas de tar oss till ett kul ställe och att jag inte är alltför sjuk. Igår tog de oss till middag och ja en del av maten levde om vi säger så. Vi gick in på Mc Donalds efteråt. Så kan ju hoppas att de tar oss til något pasta ställe som vi kan äta på idag.Höstvädret när jag åkte hemmifrån är finare än detta, så istället för att få se en sunkenbild visar jag fina Sveriges höstväder. Med anna och jag som front.


some of the shopping in China


Här är lite av min shopping här i kina har blivit ganska nationellshopping. HM då med andra ord. Den gröna party blåsan sitter väldigt fint. Denna är självlart från HM finns säkert hemma för er som är intresserade med. Conversen var ett måste när man är här i Kina de är dubbelt så billiga som hemma. Synd bara att de blir så smutsiga fort. Den benvit flätade miumiu väskan blev ingen riktigt bra bild på. Men hur snygg som helst och självklart fejk. Höga skorna och kjol också från HM. Behövde ett par höga skor med mig när vi ska vara borta i ett halvår och svart är alltid passande till allt. Kjolen fanns även i svart, men blir ett litet punkigt intryck av den medans denna är ur söt. HM trodde jag skulle vara biligare här i Kina mot hemma i Sverige eftersom mycket av det tillverkas här men icke det är nog snäppet dyrare. Sist har vi ett par kängor från en affär som heter Daphne. Jag har svårt att hitta kängor hemma så bra att ha till nästa år.


slut på ursäkter, börja blogga.

Vi har stadgat oss här i Kina och nu ska jag verkligen börja skriva om mitt halvårs resa till Asien. Vi befinner oss fortfarande i Kina. 9 dagar kvar till Thailand. Kina har varit bra, men lite för kallt för min smak. Vi beger oss till Hongkong efter helgen och där är det 30 grader så då börjar det äntligen likna något. Min shopping har bestått av en fejk benvit miumiu väska ska fota den senare idag så ska ni få se. Den är underbar. Annars har det bara varit shopping a la HM. Grymt stort här i Shanghai, men ska tydligen vara ännu större i Hongkong. Hade hoppats på att shoppa lite shorts här i Shanghai men fanns inte några kan ju bero att de är på väg mor ännu kallare så lägger alla mina kort på HM i Hongkong. Här  får ni lite bilder så länge från Peking på Kinesiska muren. Det var fantastiskt och vi vandrade hela en hel  mil på den. Självklart började det även snöa, pekings första snö. Första bilden bjuder jag på när vi tar genväg sista vägen ner genom en linbana.
RSS 2.0