done that


Om det finns någon där ute som av någon anledning vill bli riktigt full och riktigt dålig dagen efter. Köp detta spel för endast 199 kr, garanterar huvudvärk dagen efter. Ha lite olika sorter i glasen så som starka cider och sprit! Du lär inte må bra. (Lite därför bloggandet blivit lidande i helgen)


alla mot weekdayHar ni varit inne på weekday det senaste? Jag vill åka dit det första imorgon! De är riktigt mycket snyggt som finns där nu! Förlåt, dålig uppdatering i helgen igen. Har varit full rulle här med sysslingar och firande av kompis födelsedag. Ny vecka snart, nya tag.

vad vill du ha hängande.


Det har kommit väldigt mycket smycken, med verkliga saker i hänget. Så som dessa: stereon är från Hm, mobilen från forever21 och min favorit Disney slottet från asos. Disney slottet har bland annat synts på Nicole Richie och Paris Hilton.

vintage

Första ord. Förlåt för min otroliga stumhet här på bloggen de två senaste dagarna. Men har inte blivit inspirerad någonstans. Finns ju ingen att bli inspirerad av heller. Ingen av de stora bloggarna. Alltså om man tittar närmare på deras bloggar är de riktigt tråkiga och med min blogg vill jag kunna tipsa om saker och inte sitta och skriva idag har jag... om det verkligen inte är något intressant man gjort. Men nu har jag skaffat inspiration av mig själv och har några saker på lager. Får göra mer än ett inlägg idag.Först tänke jag tipsa om dessa armband. Perfekta vintage armband. Jag är helt förälskad i Robeto Cavallis, men vet att den är aningen dyr för mig. Jag hade gärna då istället tagit på mig den från Asos. Den kostar ynka 105 kronor och har tittat på den så många gånger att det är högtid för den att bli min. Wright soon again.

RSS 2.0