balmains vår kollektion 2009Många av er har redan varit inne på style och kollat på den, men jag tänkte bara kommentera hur underbar den är. Man trycker på bild efter bild och plaggen blir bara mer enastående efter det andra. Riktigt snyggt hela tiden, jag är trött av att titta på kläder på catwalken som är helt oanvändbara. Men dessa var både unika och användbara!

wishIdag önskar jag att jag hade haft de här kläderna på mig, men istället ligger jag i mjukiskläder och sörjer att elfsborg förlora igår. Ska ta och titta på lite saker som jag missa igår när jag var borta så som ett hål i väggen osv. Förresten blir det till att verkligen fixa headern nu när min händiga pojkvän kommer. Ha en bra dag!

rättDetta skulle sitta rätt nästa gång jag ska ut. Eller vad tycker ni? Jag skulle inte säga nej i vilket fall. Nu ska jag hoppa in i dushen och sen ska jag och anna spela wii. Lite som ett träningspass, bra det! Sen imorgon bär det av till Kalmar för att se elfsborg möta kalmar! Nu går elfsborg om, i can feel it.

inte helt felDessa grejer från miu miu skulle jag inte bli helt ledsen om de skicka hem till mig. Till de lite kortare ärmarna på dunnjackan skulle jag matcha med ett par snygga långa skinnhandskar. Och vem vill inte ha en utstickande röd plånbok så man lättare hittar den i den svarta väskan? Ballerinaskorna skulle jag spara till våren, helt underbara med diamant detaljen där fram.

jag är riktigt kärDetaljer detaljer detaljer säger jag bara. Titta på dessa diamanter under. Att få komma med dessa på sig när man ska ut, skulle inte vara helt fel. De är från bebe och skulle må bra i min garderob.

get the style of mary kate


åh vad glad man blir
Man blir så glad när man hittar skor som man helt glömt att man köpte och inte använt. Köpte dessa billigt på asos rean. Älskar nude färgen och att de är rejält höga.

skönt att komma utVarit ute och gått med Anna, Johanna och Isabell. Det är verkligen super skönt att gå och rör på sig när man varit ledig och suttit inne hela dagen. Jag och Johanna var på lekplatsen innan också och pröva allt som det fanns att erbjudats, men de korten orkar jag inte lägga upp. Idag är det 31 dagar kvar tills jag är i Asien i ett halv år!

to doObs! ändring. Blev in ringd. Börjar jobba 10:30 - 19:00 istället. Stressigt, och måste matcha in min uppsägning någonstans under dagen bara. Förresten är det bara 39 dagar kvar idag tills vi åker. Räknade fel innan. :/

feathersNedräkningen har börjat. 39 dagar kvar tills vi åker. Åker till underbara Asien. Kina, Thailand, Australien, Nya zeeland, Fujii öarna, Malaysia och Combodja. Underbart ska det bli. Bort från allt. Kalla Sverige och tråkiga Borås. Så ska livet alltid vara.  Imorgon ska jag säga upp mig. Kommer dess värre bli riktigt jobbigt. Inte för att jag är lycklig över jobbet utan för att det är självklart jobbigt att säga upp sig. Återkommer imorgon med hur det gick.

braceletsSå här kan tex mina armar prydas en vanlig dag.Jag älskar armband! Speciellt när armand är i lager på varandra och man blandar stora och små. Antingen kan man matcha det snyggt som Drew Barrymore gör med bara massor utav guld eller blanda olika färger som Eva Longoria. Bara man har massor utav det. Jag är expert på att blanda olika färger med både silver och guld.

nylon dressIm still in love with this dress och jag har inte köpt den än. Vilken färg ska man välja? Den är ifrån american apparel.


vill ha..


färgning av hår.

Jag lekte frisör i helgen och mina offer var Anna och Moa.


guliganerna

När jag och Anna väl bestämde oss att gå och se dem spela för de har sagt att de är så bra, självklart förlorade dem med 0 - 2. Men det var kul att se dem peppa varandra och ge allt ändå. Vi satt på marken med lägligt låg det två sittunderlag i bilen och Anna hade även med sig ett paraply när det börja regna.


Elfsborg 4 - 0

Var rädd för ännu en förlust mot ett botten lag igår, men det gick som smort. Mål efter mål efter mål. :).. efter mål
Så här mysigt hade jag, moa och anna.r. det innan matchen på en Måndagskväll. Vi stod längst fram med alla galna människor och varje gång det blev mål blev vi intryckta i människor framför oss. Såg bara James Keenes glada min efter att ha gjort 4- 0 målet. Det var kul att se han så glad eftersom han är tillbaka från sin skada och har varit borta hela säsongen. Bra start!I Lördags var det också trevligt hemma hos Linus. 


Syns inte vad jag har på mig så bra. Får bli bättre på att ta helkroppskort .

RSS 2.0