nine westen är påNine West - Australien
---------------------------------------------------------------------------------------
Intervjun gick helt otroligt bra, I killed it om vi säger så. Hahah, nej men hoppas det gör jag och tror gör jag med. De har redan ringt upp efteråt och allt för de skulle ringa mina referanser redan. Kul att vara en utav 40 som får jobb när 1000 sökt. Dessa tider alltså. Förövrigt annars sitter jag och grubblar över om vad jag ska ha för skor när jag går ut imorgon. Antigen mina helt oanvända Nine West skor med en klack för en gångskull det senaste taget, eller låga. Kommer väl sluta upp med conversen på mig.

här får ni

Rättvisare bild på klänningen och mitt efterlängtade röda läppstift sitter på plats.


nothing to doOragne gudinnaklänning - French Connection.
---------------------------------------------------------------------------------------
Jag gör precis ingeting, bara sitter framför datorn och nördar. Underhåll mig!

jag gör en topshop

Idag var jag inne och kika efter Klingas urläckra batik klänning för de ynka 120 kr på Indiska, men tror ni att lilla söta rara blä Borås har den? Icke! Förresten hoppas jag på mer volym frisyrer nu och gärna en stor sväng sidbena istället för min mittbena jag har gått omkring med i ett år! Röda läppor också så är det klart!


tänkte bara meddela


Att jag har ett problem:
Ringar. Örhängen. Armband&klockor. Halsband. (obs detta är inte allt! haha)

vad var det jag skrev nu igen...Din sko - 349 kr

---------------------------------------------------------------------------------------
Jo just det, jag har världens bästa pojkvän. För han köper skor till mig. Är det inte en sån pojkvän eller tjejer borde få ha?


underbart skön dag!

Idag har vi befunnit oss i Ljungskile vilket har varit as bra för elfsborg besergra dem med 2-1. Det är bara kuppen, men det är underbart! Min miumiu väska fick hänga med också, värd att visa!

ormigt värre
För det första har jag världens bästa pojkvän. Viktigt att kommentera! För det andra kan det vara bra att gå med mamma i stan för då kan man få sig ett par sådana här ormskinns tights från Lindex.


vädret funkar

Vi gillar när det kommer sol så våra raybans kan bli använda, men gärna lite till!

mot staden
Läntar tillbaka till Nya Zeeland, Taupo, men tillbaka till verkligenheten!
Snart ska jag och babe ner till stan för att joina mamma som ska ut ikväll. Så vi ska föreställa smakråd. Inte alltid lättast, men försöka går ju.


så sjukt skönt

elfsborg - malmö 1-0, bra! Johanna och jag chekar in våra sjukt snygga tshirtar som heter eleganterna. Som vi för första gången använder idag. Nu ligger jag till sängs med babe och ska forsätta se seinfield. Nighty!

hjärtat slår

Lyssnar på de överlevande och ska snart dra ner till gulavillan  med johanna för att senare se elfsborg. Så kom igen idag! Ska även köpa en grymt snygg elfsborgs tshirt idag. Haha låter jätte kul, men den är snygg, riktigt snygg!

måndagen
Måndagen bestod av:
Korpenträning. Anna&Sanna. Massa halsband. Mysa med den söta. Äta jordgubbar&popcorn.


göra ingenting på högnivåFörutom grillning och film.

RSS 2.0