sparkling jacket


Fashionsquad har som alla vet hittat det perfekta secondhand fyndet. För oss som inte hittar den snygga paljett/pärl jackan som ett secondhand fynd hittar den på Topshop. Detta är 2 utav 4 varianter på hemsidan. Den till höger skulle passa perfekt i min garderob. Men man måste hellt klart gå mer i secondhand affärer och rota.

I need, I want, I have to have the sparkling jacket. It´s not so easy to find it in a vintage store so if you´re not that lucky check out at Topshop.com. The one the right would look good in my closet.

who do I wanna be todayMin stil är olika varje dag så lika bra att köra på att köpa båda. Först ett ur sött armband från HM 49,50 kr och för det andra nitarmband från Lindex 39,50 kr. Vet att många säkert redan har det från Lindex, men borås är efter.

I dress with diffrent styles everyday, so I bought both the cute and the cool bracelet. HM, 49,50 kr and Lindex 39,50 kr.

hothothot


Passa på att köp denna godbit innan den är slut. Från HM.se och blir din för 349 kr. En av de bästa skinnklänningar jag sett faktiskt. Älskar bröst formningen som vanligt.

Buy it now or regret it later. HM.com

it´s just love


Now we are off to the dinner and cinema.

the cross

Shirt, topshop. Necklace, topshop. Pants, monki. Earrings, ginatricot.

Från och med i dag börjar jag skriva på både svenska och engelska. Har blivit ombedd från båda kommentar och till min mejl. Jag är så glad för örhängena, helt min stil. Är alltså ett pack på gina med 8 örhängen för 99 kr, kvar hemma ligger döskallen som också ska kommas till användning. Idag blir det god mat på babbel här i stan med min love och senare filmen bruno som jag hoppas är så bra som förväntningarna.

Starting today I´m gonna write in both Swedish and English, lika I been asked to do. I love my earrings from gina tricot, totally my style. I bought a 8 pack of earings, with a skull, cross and more. The skull will be used soon. Today me and my bfriend going to go out and eat and later watch the movie Bruno.

vad ska man göra


pic, topshop

Traska runt i dessa? Ja, och kul med lite färg i på både ett diskret och utstickande sättt. Om 45 minuter skulle jag befinna mig hos frisören som jag hade sett framemot, men icke. Hon ser knappt något, ögondropp med mer. Så ska ringa om 15 minuter och bestämma en tid nästa vecka. Vad ska man göra..

the dressDenna godbiten behöver få kommas till användning.

tjockt skärp


pic, topshop

Kan tänka mig ett tjockt bälte till en lössittande tshirt-klänning. Japp!

you are stunning


pic, fashionsquad

Fashionsquad växer mer och mer för mig. Jag vill också ha en snygg tanktop, biker- eller vanlig tshirt med häftigt tryck på. Kan inte bli mer rätt. Kanske man kan hitta det med när höstmarknaden drar igång?

I dress like this


Shorts, topshop. Top, HM. Örhängen, Ginatricot. Hatt, HM.

Så här har det alltså sett ut idag. Lätt och svart. Jag älskar att det är hål i tröjan vid axlarna. Känns rätt och kors i öronen känns inte fel heller. De små varianterna av kors/döskallar i örhängen som jag visa innan finns självklart copy på gina för 100 kr för oss som inte har topshop i staden. Jag längtar efter mina slingor i under håret som ska sitta på plats imorgon.

godbitar från topshopAllt är helt min stil, men skulle ju verkligen inte tacka nej till det där perfekta packetet blandat med kors och dö skallar, mums på den. Långa ringar och stora halsbnad är det inget fel på heller.

the zara shoes


pic, signe

Stod och höll i dem på Zara uppe i Stockholm. Och dem är ju inte helt fel..

vintage


För första gången använd; min samets kavaj second hand fyndad i Australien, Sydney för 50 kr. Annars är shortsen från Zara och halbandet från Thomas Sabo, topshop med mer. Passade på att blanda guld med silver halsband vilket jag tycker är helt rätt just nu.

Döskallar i mängder.


pic, am lul

Åh vad mycket i min stil. Korset men sen självklart döskalle ringarna. Titta på den som det ligger massa på. Wonderful. Nästa marknad är det jag som går och tittar på billiga ringar. Senare idag lägger jag outfit bild.

chain


Jag tyckte som sagt att den har sett strypande ut på andra bilder, men titta här. Här var det andra bullar och inte alls för nära halsen. Från HM som sagt, men säkert slut vid nu.

yesterday


Vitt linne, ginatricot. Kavaj, HM trend. Tights, MQ. Skor, scorett.

bfriendFöre och efter bild. Jag är så nöjd att jag fick han till att göra något med kaluffsen. Den var bara som en ruffsig-bakåt-inget-roligt-alls-hår innan. Men fick han till att tajta åt sidorna rejält med en volym på det hela. Lite mer jobb, men inte farligt mycket och det ser så bra ut. Lite Johnny Cash så där.

gårdagen
Blev det dåligt bloggande för vi höll på med dumheter.

stickat


pic. carolinesmode

Om ni vill åt något stickat fint är denna tröja lovely med lite färg i tycker jag. Från HM trend. Annars blev det dåligt bloggande igår. Spelade monopol tidigkväll som ledde till utgång. Idag innebär match elfsborg och sen blir det väl hemmåt också för att få tag i kamera sladden.

blä och bupic, fashiosquad.

Nu när man varit duktig tagit outfit kort och tagit kort på briends dunder snygga nya hår kommer man på att man glömt kamera sladden hemma. Fun! noooot. Får bli imorgon. Jag tror att Carolina har hittat det perfekta second hand plagget. Denna jackan! Galet sugen man blir att titta efter secondhand när man ser den.

that aa shirt


pic, stylesighings & carolinesmode

Ett till vill ha begär är den jäkla american apparel toppen. Sitter snyggt till kjol som shorts.

tänkte bara


skriva godmorgon. Nu drar jag till firsören och nej inte för min skull. För att jag måste vara med och rådgiva med min babe om hans look. How cute.

och helt plötsligt
pic, freshvodkalatte

blev alla andras skinnvästar jätte tråkiga.

HM fall/winter 09Här kommer lite mer bilder, för ni har väl inte suktat tillräckligt mycket inför HMs höstkollektion. De tre första bilderna tänker jag i synnerhet på jackorna. Biegejacka med dragkedor i ärmarna, paljettjackan och den svarta längre jackan med dragkedjor. Mest sugen och som borde bara få bli min är den tredje. Hur fin är den inte. Skulle sitta fint. Sista bilden på sametsklänningen som jag velat ha bra länge nu. Ska inte puffa mina armar riktigt så mycket bara. Men sitt nu och sukta för det är ett litet tag kvar innan de kommer.

hår,hår,hår,hår,hår


Jag looove att jag är mörk, men något jag velat göra ett bra tag när jag är mörk är att slinga under håret i ljusare slingor. Som Alexa Chung till exempel, hur snygg är inte hon i håret. Behåller den mörka looken, med lite extra bara. Så frisörtid bokad på onsdag. Tror det kommer bli underbar!

transparanta skor


Nu när jag ändå så är inne på det här med transparanta skor finns det ett par riktiga godbitar på topshop. 700 kronor, och det tycker jag är rimligt.

oh opening ceremony


pic, trendycrew.

Jag skulle vilja ha dem.

om jag är nöjd
Jag är super nöjd. Har trivts i den ljusare hårfärgen, men det var verkligen nödvändigt med något nytt. På mig bär jag tjock tröja från gina, klänning från aa och skor från scorett.

idag gäller det


pic, stockholmstreetstyle

En metalic kavaj, ja men tack hemskt gärna. Annars blir det färgning av håååår idag. Mörkt it is. Eller mörkare iallafall. Slippa bry sig om utväxten. Ska även färga bfriends hår mörkt för det har så mycket solblekta slingor i. Båda ska bli riktigt fräsha. Åter kommer förmodligen med resultat.

nej, vet ni vad


pic, carolinesmode

Jag vill ha de höga skorna till ett par nya långa ben? Går det att få. Men stövlarna är i från scorett, klänningarna ifrån Acne och HM divided och allt kan få flytta in hos mig.

Men till saken: Jag vet att många är ur gulliga och skriver att jag har fint hår, men jag behöver a change. Mörkt! Iallafall en ljusare variant som här ovan av mörkt. Det är vid den tiden nu som jag årligen bestämmer mig för att färga naturellt och mörkt, även kapa en 5 cm på håret. Jag har såpasst långt så det överlever det. Vill ha det riktigt fräsht. Brukar bestämma att färga mörkt när sommaren är över, men eftersom jag varit utomlands i ett halv år har sommaren varit väldigt långt. Resultat kommer antagligen i veckan.

enkelt är snyggt.


pic, stylesightings

Man kan inget annat att tycka när man tittar på denna bild. Samma färgskala på skor och klänning. Inget mönstrat eller annat vidare krångel. Så lätt och snyggt!

kärlek.kärlek.kärlek


pic, carolinesmode

Utåtstickande nitar mums! Synd att topshop inte gjorde klacken med nitar också, annars 10 poäng.

somedays


Slappkavaj, HMtrend. Cykelbyxor, monki. Linne, HM. Smycken, topshop, HM osv. Nagelack, depend.

Vissa dagar vill man verkligen inte bara vara med på kort, men det hindrar inte mig från att visa vad jag haft på mig idag. Första gången cykelbyxor används på min kropp med. Hade inte tänkt köpa men när jag hitta det sista paret på monki i min storlek för 30 kr var det bara meningen.

sura miner ska bort.Haha i brist på annat tänkte jag meddela att när jag spänner mig, när jag ska fixa något ser ju riktigt sur ut. Haha det måste bort! Jag spänner liksom ansiktet, lagom snyggt. Första bilden när jag ska fixa håret, andra bilden när jag ska fixa inställningen på kameran.  När tobias är back blir det outfit bild, sneak peak från första bilden. Inte funnits mycket att blogga om idag.

något åt det här hålletpic, fashionchalet, fashiontoast & fashionsquad

Borde alla få ha som skor. Dags att hitta ett par till mig.

mer vitt!


pic. stylesightings

Var inte rädda för att blanda vitt på vitt. Har jag alltid extra försiktig med att inte göra för mycket, men gör det! Eller vitt och nudefärgat. Åh, jag som blivit så kär i mörksminkning älskar hur hon till höger är sminkad. Speciellt till vita kläder!

ringmani


Inbubbladguldring topshop, 99 kr.

Visst har jag fått ring fnatt, men det är ju så kul att variera med ringar. Har en till som jag ska visa från mango som är rikigt snygg, men får bli senare eller nästa vecka.

ännu en


pic, fashionflash

En alexander wang liknande produkt som kommer på lindex snart. Give  me!

jag + korsetLite kära är vi allt, kors ginatricot 119 kr. Tröjan från HM.

känns dyrt
Halsbandet känns faktiskt riktigt dyrt. Men är nog mer tugnt än dyrt. haha. Annars är shortsen från topshop och linnet från cubus. Glansigt och nudefärgat 40 kr. Satt fint.

lite tankar


Ush vad fasiken hände med vädret?. Man blir ju deprimerad. Min väska från lindex den alexander wang liknande har fortfarande inte kommit in vilket känns besviket för det var ju vecka 29 den skulle komma. Konstigt. En outfitbild är möjligt senare när jag kommit hem.

godmorgon


pic,fashionflash & knightcat

Japp, jag har precis gått upp. Ush slänga bort dagen eller vad? Aja, idag blir det bio. Harry Potter. Hoppas den är bra! De hära handväskan skulle inte jag tacka nej till att ha när jag går ut. No rings needed om man säger så.

absolut


pic, carolinesmode

Mina naglar ska verkligen få en chans/försök till att se ut så här. Ruggift snyggt!

fredagLinne, monki. Halband, topshop och gina. Shorts, topshop. Ring, Topshop.

Hoppas ni haft en super dag! Det har jag. Inte varit jätte bra bloggning idag, men saker ivägen. Kul att det är så många nya. Och måste säga att jag trivs så bra det bara går i dessa shorts, behövde ett linne med lite färg och inte bara svart, grått, vitt. haha. Märkt att när jag uppdaterar så uppdateras inte det som nytt inlägg på bloglovin, men har tagit kontakt med dem så hoppas inte det ska vara något problem framöver. Hoppas de kan fixa det fast det är helg, annars får ni kika in med jämna mellan rum.

nya godbitar


kors halsband, ginatricot, 119 kr. storsvartguldigring, topshop, 179 kr.

copycat


pic, karolin, fashionflash

På fotningen såg karolin ut så här. Hur snygg? Hon total älskar tröjan och jag kan förstå varför. Den finns på lindex och är one size tröja. Jag kommer helt klart härma looken rent av. Och när kommer min alexander wang liknanade väska in på lindex?! Skulle ju vara denna veckan. Nu ska jag duscha, sen outfit bild.

kors!


pic, spotding

Jag har lust att ha kors över allt. Runt halsen, armen, i öronen, runt finget eller varsom. Något jag fastnat sten hårt för! Vet någon något snyggt någonstans. Hojta till.

så fruktansvärt syndDenna godbit är från topshop cch jag hade köpt den utan att blinka om den inte var för stor uppe vid brösten. Stod ut en bra bit. Min typ av jumpsuit annars. Fasiken också att det inte fanns en mindre! Tittade på möjligheten att sy in den och skulle tyvärr inte ha blivit så bra.

behind the scene


pic, karolin (fashionflash)

Karolin tyckte jag skulle bli tuff i näsringen. Inte helt min smak, men litar på henne och vill se bilderna soon. Självklart är det ingen riktig. haha. Tänkte summera det lite: Numret kommer ut i vinter och är väldigt grått, men jag gillar ju mörka fäger. Sminkningen var helt otorligt bra om ni har kollat in mina andra bilder så ser ni det bättre. En kul grej helt enkelt.

vilken tröja.


pic, jakandjil

Helt min smak. Kjolen får det till att se ut som den ultimata klänningen, ge mig?.

bye stockholm, for now


Blev tydligen hemgång idag, match är idag. Så det sista idag har vi sprungit runt i alla affärer och gjort some shoping. Så nu sitter man här i bilen tillbaka till lilla borås. Känns så där. När jag flyttar till göteborg/stockholm kommer jag inte flytta tillbaka, sorry borås. Men gotta ni er andra i solen så sitter jag här i bilen, så får vi se om jag har något att visa upp utav shoppingen om någon timme.

gårdagensJacka, ginatricot. Klänning, weekday. (Bättre bild på klänningen kommer)

sminkningen
Förstår ni varför jag vill ha Isabelle hemma varje morgon?. (Matildas bilder)

sotig sminkning.Bara älskar det!

fotograferingen


Sockersöta Matilda blir sminkad.

Karoline (fashionflash) fixar med kläderna.

Jag blir riktigt snyggt sminkad.

Duktiga Emma (ofokuserat), tar så bra bilder det bara går.

Isbelle sminkösen som ska komma hem till mig varje morgon.

Åh vilken rolig dag! Jag är trött, men jätte glad att ha fått vara med. Och att jobba med ett så roligt och duktigt team är fantastiskt. Ska ta kontakt med söta Matilda och fråga om mer bakom scenen bilder så det dyker nog upp.

we are on our way


pic, på mig i australien.

Nu är vi på väg upp till stockholm. Ska sitta i bilen i ytterligare 4 h kanske? Så där skoj, men ska bli otrolig kul att vara i stockholm. Fotograferingen börjar vid 2 och nu ser jag fram emot det. Här i bilen vid datorn sitter jag och kollar på bilder från halvårsresan till Aisen. Kina, Thailand, Malaysia. Australien, Nya Zeeland och Fijii. Vilken resa det var!

ni vet väl
att ginas höstkollketion har släppts en hel del av. Var några byxor med läder fram och svart jeans resten som jag varit rätt sugen på, men de var njaa så där. Typsikt gina kvalite också. Men denna åh så fin. Var nog bara den jag var ute efter. Jag vet att jag låter väldigt bortskämd, men kan inte hjälpa att tobias är snällast i hela världen. Som kommer ihåg vad man säger för någon månad sen att man ville ha. Förresten har min alexander wang liknande väska från lindex inte kommit in, men ska dyka upp i veckan. Jag väntar!

uppgraderade, tack för det!

Hade bokat till imorgon i stockholm ett vandrarhem, men sen ringer bfriends mamma och säger att hon bokat in oss på amaraten i stockholm. Tack för det! Nu vill jag stanna en månad.

härmapa


Japp, detta tänker jag göra en copycat på rakt av.

ringar var det ja
Attans vad jag alltid ska ha svårt att välja färg och motiv när jag hittar något jag gillar, kan aldrig bara ta en. Stod en stund och grubblade och rådhörde med tobias vilken jag skulle ta tillslut säger han jag betalar dem två så betalar du den sista. Haha, typiskt mig. De nya är alltså de stora på lång fingret och från HM. 40 kr styck.

make it three


pic, fashionsquad.

Dessa underbara skor är från minimarket och jag avgudar dem! Jag skrev ju att jag hade haft två hektiska dagar, men idag har nästan vart värst. Har sprungit runt och vaxat ben med mer inför plåtningen av tidningen okey. Plåtningen kommer innebära 2 numer av okey och det kommer vara jag och en till tjej. Riktigt spännande. Får väl se om jag får ta behind the scenes kort. Ska försöka.

what I needpic1, fashiontoast. pic2, fashionsquad

Skulle behöva ett par mäktigt snygga ringar. Vill speciellt ha multiringen på rumi. Ska vara duktigare när det finns marknad i stan och titta på ringar med. För har fattat att många införskaffat sig riktigt snygga där. Förresten ni glömmer inte av att den alexander wang liknanade väskan kommer in på lindex idag.

stressiga två dagar

Igår var jag som sagt i Falkenberg och såg Robert Wells och idag ska jag till helsingborg hela dagen. Drabbad bloggning, men sen är det full gång igen. Kram på er för kommenterar så bra! Ska godkänna allt när jag kommer tillbaka.


här har ni en annan bild på den


pic, 4inches

Personlig tycker jag den är fräck, men som sagt hade nog känns som jag skulle strypas tyvärr. Från HM för er som är intresserad och jag vill ändå så ge cred till att de är de första som gör kroppssmycke i budgetvariant. Nu ska jag göra iordning mig för att åka till falkenberg och se robert wells. Hinner nog med en outfitbild innan.

outfits inspiration


pic1, minoutfits. Jag tycker denna kombon är otroligt härlig. Byxdressen med en vit kavaj och mer fokus på kläderna med att ta bort håret till en boll. Solglasögonen gör pricken över i.
pic2, pause.se. Gillar det! Slitna jeansjackan till batikklänningen matchat med de vita tygskorna. Eventuellt converse i mitt fall. Men denna ska jag absolut göra en copycat på.
pic3, stockholmstreetstyle. Åh jag hade med velat hitta den perfekta lång klänningen. Helst i multifärg och mönster som denna.

silver armNy är den längst ut till höger. Den silvriga knuten eller vad man ska kalla det. Min underbara bfriend var och skulle hämta ut sin snygga jeansskjorta på JC och införskaffade den här till mig på rean för 45 kr, finns även i guld.

Jag gillar det!


pic, jakandjil

Mycket smycken och mycket ringar! Det har jag gillat lääänge, men blivit sämre och sämre på att ha. Då får man skippa halsbanden en bit dock, men det är det ju värt?!  Är däremot lite fundersam till 3 klockor som på bilden. Ser ju snyggt ut, men vet inte om jag tyckt det såg så snyggt ut i verkligheten. Eller.. mer är mer?

din sko


Din sko får mig att sukta efter hösten.

finklädd.Inte typiskt mig alls att vara finklädd om man säger så, men ibland känns det kul. Skor från HM (hongkong). Leggins HM. Transparant skjorta Zara, Linne ginatricot, Slapp kavaj HM trend. Nu ska jag kila, hörs sen.

för idag har varit en bra dag


Jag vet att man inte ska skryta, men skit samma jag är glad. Ska upp till stockholm nästa onsdag och fota för tidningen okey. Hur kul är inte det då? Helt chokad när karoline från pause.se (fashionflash) skrev att hon tyckte om mitt utseende och om jag var intresserad. Jätte kul! Haha, ush nu blev jag nervös också. För den andra så trodde jag att det var helt helt kört för mig att komma in på högskolan på det  jag sökt, men jag är iallafall reserv. Det är väl alltid något? eller blir alla som inte kommer in reserv? och sen är jag självklart glad för att mina läsarsiffror är på topp igår över 1000 unika besökare och idag är den iallafall snart på 800. Kul det med.

snyggt på foten


pic, jakandjil

dagens outfitNågot som får en att le när man går in på min outfit är att jag var dagens outfit i måndags.

jag skulle behöva


nya snygga utstickande skor. Dessa är från modekungen och kostar 699 kr. Tycker de är värda det!

har ni tittat in


jakandjil´s nya sida, the pop. Riktigt bra rolig.

Vad ska man göra. Regnet öser ner.. Bfriend har gått. Men imorgon ska vi ha en mysdag. Får se vad jag hittar på nu.

och när den är påSer den ut så här, som sagt bikbok 250 kr. Ett kap!

hur snyggt är inte allt matchat?


pic, tessa-jay

Nitar, jeans, läder, skinn, batik, fransar. Åh så rätt.

rumis garderob
pic, fashiontoast

Hade suttit fint om hon kanske gav den till mig. Skorna och halsbandet är från topshop, och nej skorna är inte att leka med. Halsbandet kommer även komma ut i ginatricot butikerna i höst om ni är intresserade av det som jag.

dunder tisparOm bikboks militär gröna jacka de har på rean nu för 250 kr. Kommer bli riktigt snygg i höst!!

sköntmed ett kvällsbad. Varit borta hela dagen, men blir mycket bättre uppdatering imorgon.

så här glad är jag


för det är en bra dag! Fikat med mormor, och nu drar jag och anna till gbg och avslutar kvällen hos johanna med lite goa cider. Hur mycket bättre kan dagen bli?

RSS 2.0