underbara senaste dagar


Är det någon mer än jag som tycker om att kunna gå ut i lätta kläder utan att frysa?

nej men.. underbar!Hann förbi kungsbacka och bikbok innan vi la oss i solen. Där jag tack vare min underbara blev ägare av detta paljett ting.

bästa lördagen på länge


Underbar dag, vet inte om det kan bli bättre än så här. Vill ge min mamma och pappa en extra puss för min nya systemkamera. Fick även en present av min babe idag, kommer upp senare. Gå ut i solen med er!

dagens match
Dagen har varit solig och bra. Åkte till götet för att se elfsbord möta häcken. Tyvärr bara 1-1. Men ingen förlust i vilket fall. Sen åkte jag och min babe vidare till hans stuga vid göteborgskust, särö. Här ska vi mysa i helgen!

och nära.till dig


ligger och väntarDet är precis vad min Nine West väska gör. Den ligger och väntar på nästa utgång för att bli använd. Annars ligger jag och min babe nu och myser och inväntar Robinson.

som jag har väntat


Min, min, min - Indiska.

framplockat


Självklart är det militär jackan som är framme igen.

divided jobbar bra


Är det någon mer än jag som vill ha hm/divided´s nya väska. Varför priset ligger på 598 kr är för att det är äkta skinn. Förövrigt tycker jag divided har kommit in på ett så fruktansvärt bra spår! Fortsätt så.

ballerina till trash.Hur söt jag än vill vara har jag en förkärlek till något trashigare just nu.

så jag vill ha det
Enkelt, snyggt och billigt. Monki 180 kronor (och det gröna nagelacket på plats)

idag blir det nagelack.


Japp, jag ska ha ett neon grönt. Hur snyggt som helst så länge man matchar rätt. Mörkblå blev jag så himla inspirarad av när fina Whitney hade i det i de senaste the city. Slutligen gult för det är så himla fint till sommaren. Det gula som jag köpte senast var tyvärr för guldigt. Det ska vara klargult!

för den är min.Fortfarande helt barnsligt lycklig för att jag hitta jeansväst på Zara för 300 spänn!

laddad inför sommar?Om jag är!

mjukert


Jag tror mjukisarna (faktiskt) kommer vara skönt och snyggt i sommar!

en onsdag som dennaKurar nu ner under täcket. Tv/Film? Min hals är inte alls kul. Var på stan och fika i vilket fall. Jag tänker då inte gömma mig hemma. För lite kläder? haha ja med tanke på bilden. Kan var det. Inget ansikte pågrund av förskylning. Hoppas det är godkänt.

clown miumiu?Svårt att bestämma mig om min clown miumiu är konstigt snygg eller konstigt ful. Just nu tittar jag på eurovision med mamma och pappa. Har precis ätit gott och fått ner lite popcorn i magen också.

snaaaake i vattnet


I sommar är det jag och denna bikinin i vattnet.

fanfanfan


Jag har så fruktansvärt ont i halsen. Värre än förra veckan. Varför ska det göra så ont?! Gårdagen var mycket mysig. Åkte till götet för att leta jeans till Babe. Han fann det, och så fruktansvärt snygga var de. Sen tyckte han synd om fattiglappen här så innan vi åkte hem precis fick jag med mig denna snygga jeansväst för ynka 300 kronor från Zara. Tack babe!

nu drar jag


Tobias är på väg och vi drar till götet nu för att kika på kläder. Tobias behöver nya jeans. Idag matchar jag min fjäder med ett mång halsband från topshop.


gultöveralltnu ska jag måla mina naglar alldels gula

götet gånger två

Idag var vi i göteborg för att se GAIS-elfsborg. Vilket var kul till en början men inte efter de tryckte in 1-1. Imorgon blir det göteborg igen förjävla skönt, men då blir det staden med min älskling. Gå i affärer, äta gott och må bra. Låter lyckat.

och ett till..


JC´s nya peacehalsband. Alltid velat ha ett, och nu är det mitt!

lööördag med litet ö


Nej det blir inget gå ut idag. Jag håller fortfarande på att recover så det blir lugnt med babe och robinson. Det har varit jätte mysigt och trevligt att fika med viktor och träffa hans katter. Som jag bara älskar. Håller på att städa ut min garderob och hittar massa oanvända och högst lite använda plagg som ni kanske är intresserade av för en billig peng. Mer om det imorgon. Ha en underbar lördag!


ibland är det bara för svårtAttans att jag ska ha sådant problem med att välja färg på allt, tillexempel klockor i detta fallet. Jag börjar alltid tänka på vilket tillfälle jag ska ha på mig den vid och till vilka kläder. Sedan slutar det upp med att jag har för många. Så det blev en svart, vit, guld och silvrig. Men visst är de underbara?

något som gör en sjukling glad!Bra jobbat HM diveded exclusive. När, när, när? säger jag bara!

jag älskar denna dagen
Jo, jag har fått en helt egen dator av min bästaste bästa pojkvän! Annars ser ni ett av jc´s nya halsband. Kommer ju antagligen vara en i mängden som har fjädren, men jag älskar den så strunt samma.

så jävla enkelt

Självklart krossa elfsborg göteborg hur lätt som helst. Det var vrålkul, men nu sitter jag här med min hals som jag trodde skulle gå mot det bättre och har tyvärr blivit sämre. Gått upp1500 gångar inatt, men men.

black monday

Idag som jag hoppas alla vet är det elfsborg-göteborg! Viktigast matchen på hela året. Så det är på boråsarena jag kommer befinna mig ikväll. Ha en helt underbar dag.

balkongmys
Idag har vi myst en del på balkongen. Sen dorg vi in till stan för att äta lite gott och se elfsborg - brommapojkarna. Som tyvärr blev 1-1. Hade hoppats på bättre.

kortege
Igår var en så hilma stressad och rolig dag så jag hann inte skriva något. Kortegen vad super kul och målet blev nådd när jag träffade Anna med ett ägg. Haha! Men jag är ganska snäll för ägg är bra för håret. Jag fick ju ett ägg tillbaka på mig som träffade precis överallt så de ska nog inte vara för ledsna.


RSS 2.0