HOT AUTUMN BY H&MÄr det någon som vet om grejerna verkligen är slut eller om det är som vanligt med H&M att det står att det är slut bara för att det inte kommit in än och nu måste man sitta och dregla framför datorn varje dag tills man ser att det dyker upp? Jag ser stor skillnad på jackan längst upp och den nedanför, vill ha den upptill! Men la in en beställning på den ner till då den bara kosta 299 kr och jag behöver fårskinn som höstjacka. Aja får se om den andra dyker upp. MEN.. mer sitter jag och suktar över den fantastiskt snygga mockakappan till höger. Hmm.. måste hålla i mina pengar då jag och min BF fått lägenhet från den 1 Novemeber. Inredningen kommer att bli roligaste någonsin! Kommer självklart visa bilder.

UPDATE: Den andra fårskinnsjackan kostar 1999 kr, så nu är jag nöjd med den för 299 kr.

TOMORROWS OUTFIT

Acne Shoes, Hybria Lea. Bracelets, Weekday. Together with my new dress HERE & HERE, Acne Lisa dress.

Imorgon ska jag och Siran nämligen upp till sthlm för att vara modepratare i aftonbladets livesända modevisning, i samarbete med Nelly och Stimerol. Där har vi plockat ut höstens trender och några av de snyggaste plaggen nelly.com har att erbjuda just nu! Jag tänker klä mig i klänning och skor från Acne som ni kanske förstått, på det kör jag en copycat på Klings handklovar. Wish me luck!


OBSESSION


... since the first day i saw it! You can now get the maxidress at ASOS.com, Im still waiting for Nelly.com...

ONE FOR EACH ARM


1, H&M, 99 kr. 2, Weekday, ??kr. Fucking fab, both of them!

BEST DRESSED - GULD KNAPPENStolt svensk! Tjejerna vet vad som ska plockas ut i de svenska SS 2011 kollektionerna för att klä sig i inför Guld knappen. Första plats: Lisa C i den fantastiska cape:n från Ida Sjöstedt. Hon hade tillochmed byxorna att välja mellan, den lyckan att kunna välja mellan dessa!! Jag ger för övrigt tummen upp för hela Ida Sjöstedts kollektion som var en av mina favoriter av svenskarnas SS 11, de andra var Tiger & Carin Wester! På en andra plats: Elin Kling i TLF! Hon får plus för stylingen med de 2 armbanden från weekday och för den guldigt-blöta-locken. Perfekt till den färgen på klänningen!

H&M DRESSThe color, the shape and the styling, it´s all good! H&M, 299 kr

THE JEWELLERYSVi får in så mycket snygga smycken nästan varje dag på nelly. Så det blir svårt att motstå. Bracelet, Nelly Accessories. Earrings, H&M. Armbandet  finns inte inne än, men kommer snart.

BRONS


pic, anywho. Har glömt hur otroligt fint bronsfärgat är! Speciellt när det görs med den där perfekt mönstrade guldkanten som detalj. Jag älskar det lilla extra som gör hela plagget! En bra modell hjälper också, Amanda Norgaard.

Besök en av Nellys proffsiga fotografers tavelshop - HÄR!

WHYRED - FALA
Ny tshirt från Whyred. Rökigt skelett. Gillar hur oversize:ad den är och färgerna ihop med motiv är perfekt! Finns självklart att köpas på www.nelly.com. Nu har jag bestämt mig för att färga håret! Tiden är bokad nästa fredag! Det blir mörkt och fint! Har lite ångest, gillar de ljusare längderna, men behöver något nytt och fräsht. Funderar att ha kvar utväxten men göra de ljusare längderna i en mörkare och mer gemensam brun färg. Några tankar? Glöm inte att kika in HÄR, eller prenumerera då så fort jag har tid trycker in med mer saker. Har en stor låda som egentligen måste fotas och säljas.

PRAKTISERA @ NELLY

Jag söker tjejer/killar som går på gymnasiet och vill praktisera på Nelly (helst så snart skolan drar igång). Ni kommer att få ingå i foto-teamet och ha sysslor där runt omkring. Nelly ligger i Borås och ni kan maila mig på: sanna.tranlov@nelly.com

RED CRAVINGS


Caroline and Kate Bosworth makes me crave red leather pants! Carolines är från COS och Bosworths från Valentino, som de båda matchar perfekt till nudefärgat. Om någon hittar några någonstans, skriv till mig!

JUMP IT


Här har ni hela looken. Finaste jumpsuiten jag har (hehe jag har 3..nu) Jag föll för mönstret, att den var enaxlad och priset. Sen är den även väldigt snyggt bla. i midjan. Som sagt så finner ni den på ASOS och hatten är ifrån H&M fashion against aids.

FOKUS PÅ HÅRET


Fick hem min nya fina jumpsuit från ASOS. Ni skymtar den här, men ska visa hela om en stund. De hade slängt med detta hårsmycke. Känns lite efter, men skit samma. Tack till ASOS!

TOP COLLECTIONHär är båda fynden som lovat från top collection. Örhängen 149 kr respektive halsband 229 kr. Tack för att dessa två hängde kvar! Städer garderoben för fullt, en del del kommer upp på säljsidan denna veckan och ikväll - HÄR! Lägger upp lite redan nu. Men mycket more to come, även smycken.

PLASTIC NECKLACE


Tog mig för fösta gången i kragen och tittade in glitters, top collection. Den va fin, de hade mer än vad jag trodde också. Jag fick med örhängena hem också som jag skrivit om innan. Fanns bara ett par kvar, fanns även bara detta halsbandet kvar. Jag som är kär i plast tycker inte att det är fy skam. Ska visa ordentlig bild på örhängerna imorgon och ni som inte tittat in kollektionen gör det!

RSS 2.0