LIKE A RUNWAY
Nya skor, 379 kr. Bekväma, höga och med en snygg flätning. Nya favoriter från Nelly Shoes.

RUBY ROCKSLångklänning i batik hittad på Nelly Outlet från Ruby Rocks. Fortfarande en hel del jobb som tar upp min tid. En till riktigt bra och exciting nyhet som coming up snart är att jag även kommer vara med och designa Nellys egna klädmärke Jeane Blush. Så både Nelly Shoes och Jeane Blush. Jag är taggad till 100!

PINK LADY

Brukar ha riktigt svårt för rosa, men denna pärlan från French Connection är jag förälskad i. Pärlorna hjälper nog till en hel del i det. Ringar från Topshop och Mango. Har en ny systemkamera! En canon 7d, sååå mycket kvar att lära tills man får de bästa korten, men jag kommer dit!

KANTIGTFrån H&M för 79,50 kr.

NEW IN, H&M: LEATHER

Nu under veckorna 28-32 kommer H&M att fylla på med lite smaskiga bitar av fakeläder. Vi kommer att få se färger som går från beige till mer åt kamell hållet. Vilket jag tycker man kan matcha riktigt snyggt med kleinblå eller med en röd accent precis som Bosworth är expert på. Jackan i mitten går självklart inte att jämföra med Centeneras Celine-jacka, men visst är den snygg ändå? Priserna kommer att ligga på 999 kr, 1499 kr respektive 799 kr.

PEARLS, PLASTIC AND NEON.Ja det var väl det jag sa att jag ville ha? Tog mig en lite runda på stan och kom billigt undan, alla dessa för 150 kr. Kände mig som en fjortonåring igen som ville ha allt jag såg i stark färg. 2 pack från H&M (som även var återanvänt plast) och 2 packet från Lindex. Lindex är de små pärlarmbanden i blå och rosa. Kanske inte ska ha det precis så här, men jag ska verkligen förgyllla mina kläder, svarta som mönstrade med färgade armband. Något mer som jag såg inne för 30 eller 40 kr på H&M från Diveded var färgade hårslingor i blått och rosa. Det var lite coolt. Kanske skulle vara kul till någon fotning också.. hmm nu ångra jag mig och det fanns inte så många kvar.. Vi får se om jag får tag på de sen. Grattis till morfar också, hade mer än gärna varit med dig idag!

THE RIGHT DETAILSpics, shlmstreetstyle
1, Indianarmband: Jag vill ha ett indianband eller nej flera på varandra. Funderar på vart man kan köpa de i sverige. Tipsa gärna. 2, Neon: På skor, på väska, på kläder och på naglar. Allt blir rätt med lite neon. 3, Plastic: Jag skulle absolut väldigt gärna vilja ha allt från Prada med plast, men det är tyvärr lite dyrt. Håller på att kolla upp bra budget. Har bla. sett att Topshop och ASOS har hängt med lite på trenden.

GREEN DIAMOND


Igår kom det in ett nytt Mango halsband till Nelly som jag kommer att använda maaassor utav på styligen. Från Mango för 179 kr!!! Väldigt överkomligt!

FESTIVAL @ NELLY

Festival Outfit FB-Version from Photoagency on Vimeo.
Video: Jimmy Svensson. Fotografer: Per Norberg och Anders Albihn. Modell: Vikoria Alervall. Stylist: Jag

För någon vecka sedan gjorde vi på Nelly en festival-look. Här är resultatet i video som duktiga Jimmy filmade samtidigt. (med D7, som jag ska köpa nu när jag får lön!!) En annan grym nyhet (tack vare mitt dåliga bloggande) är att jag har varit och firat! Jag måste bokstavligt talat ha världens bästa chef, tack Jarno!! Jag och min kära vän Siri ska börja vara med och designa Nelly Shoes. Så automatiskt tittar jag på skor vart jag än går, gjorde ju jag iofs innan med. Kommer bli mycket kopior, men självklart de bästa som går att hitta! Någon speciell sko ni vill ha kopia på? Länka gärna!


TOPSHOP FW 10


Jag är en av de som helt ärligt har svårt att titta på massor av gråa jackor just nu. Men dessa klänningar och kjolar tittar jag mer än gärna på. Helt perfekta plagg. Dessa tre saker ser jag framemot precis som jag hade sett fram emot det redan nu. 1, Cutouts med spets som detalj. 2, Transparanta kjolar och klänningar, som jag mer än gärna precis som topshop har kortare plagg under. Hur fint!! 3, Ultra detaljerade klänningar.

HARD


Har bland annat hämtat ut dessa underbart sköna Mango-shorts till stylingen. Var tvungen att ha ett par egna. Finns att köpas på Nelly.com för 299 kr.

BLUE DREAM


För det första är det min födelsedag idag!! Det har bestått av mina nära och kära, god mat och tårta. I helgen har jag befunnit mig på Särö för lite uppvilning efter Juni månads jobb (221 h) Tur att jag älskar mitt jobb både stylingen och outleten på Nelly, och för alla underbara människor jag har omkring mig! Någon gnällde på att jag hade mycket smink på någon bild och skrev att jag var vacker utan också, tack! Jag trivs utan smink och går ofta utan, kanske inte framkommer här? Så här blir en naken bild. Ny underbar Jumpsuit från Zara, 299 kr! (gnuttan mörkare.. in real life)

RSS 2.0