ELLE > GLITTER


Bläddrade nyss snabbt igenom senaste ELLE (som jag inte haft tid att läsa sedan jag fick den). Skymtade ett snyggt örhänge och såg att det kommer från glitter för 149 kr (?) Någon kollektion som heter Top collection. Jag och Lowe ska luncha på stan imorgon innan jobbet så då blir det en planerad sväng in till Glitter.

MIXED PATTERNED


Varför kommer jag på mig själv ha enfärgade-plagg och omönstrade? Dåligt! Jag brutalt älskar när människor klär sig med massor av mönster. Gärna som Palermo har gjort med en mönstrad kavaj och ett stort halsband till för att få hela looken. Mixa så mycket det går helt enkelt och att var inte rädd!!

INDI


Verkar som indiska har fått in godbiten (den vänstra) igen, som jag aldrig fick tag på. Riktigt riktigt snyggt till mycket av olika slags plagg, från bas till mönstrade. Sen har vi en nykomling till höger som priset sitter riktigt fint på. Ritkigt sugen på färgade halsband överhuvudtaget.

UPDATE: SATURDAYJag har ju fått höra att det är för dåligt med vardaglig uppdatering och det tänkte jag ta åt mig. Ska tänka på kameran till jobbet osv, när jag faktiskt har ett så intressant jobb! Min Lördag spenderas med pojkvännen och film. Tur att man har världens bästa pojkvänn som lägger ihop världens godaste plockmat (han är även bäst på att laga mat, tur ska man ha)

BANDIT!
Precis som en bandit ser jag ut i min en axlade klänning från Gestuz. Köpte den för några månader sedan och inte haft tiden att visa den. Har tjuvkikat och tänkte nu tipsa att den kommer att finnas på måndag @ Nelly rean (internet) för halva priset!! Värd att klicka hem.

CHANNELING


Har för mig att Caroline Blomst tipsade om dessa Chanel lookalikes för ett tag sedan. Finns HÄR för $ 9.99. Lite lockande va? Var ju ett tag sedan de gjordes, men har inte tröttnat.

TWO PAIR OF NEWShoes såklart, från Nelly såklart. Första paret var som sagt givna och andra... fy fan vad de är sköööna! Vill ha de varje dag. 199 kr är ett bra pris också!

ONE TEA SPOONNelly har ett märke som heter One Tea Spoon och jag blir väldigt ofta kär i deras plagg. Här är en riktig godbit som jag fyndat på Nelly outlet. Jag ska förresten köpa ny kamera. Denna är bra (canon EOS 1000 D), men jag förtjänar en ännu bättre. Canon 7 D, hade jag tänkt mig. Ska sugen på den ett tag.

PRADA @ NELLYIdag har jag haft en underbart rolig dag med att image fota viktoria hela dagen. Sista fotningen som vi körde i studion var temat charter. Första tanken som slog mig var Prada SS 10. Så jag plockade ut 3 klänningar från lagret som känns lite palmigt som Prada. Efter det fick Vickan köra att gå som på en catwalk a la prada med deras tomma drogade blick, Vickan rocka den. Jag hoppas att detta kommer med, och att Nelly inte tycker det inte känns som de. För det var grymt!

BOMBER JACKET


Bomber jackan kommer ni få se mycket av framöver. Igår vid styligen fick vi in denna varianten (även i färgerna guld och rosa) från Only. Synd att jag inte hade med kameran då vi image-styla jackorna , men ni får se resultatet i nyhetsbrevet tror jag. Den finns i alla fall på Nelly.com och för priset 229 kr.

PREVIEW: SHAKUHACHI


Bambi Northwood-Blythe för shakuhachi spring/summer 2010. Detta gillar jag, jag skulle använda allt! Bandage klänning med transparant tyg, den transparanta jumpsuit:en och den cutout/knytna långklänningen får 10 +

A GOOD COPY


Idag har jag hämtat ut dessa skorna (från Nellys egna märke Jeane Blush) till stylingen. Jag måste bara säga fasen vad snygga de är! Vet inte om jag kanske tycker till och med bättre om materialet på de än Topshops. Aja det blir ett köp utan tvekan.

HEAVY STUFFJag vet att jag är aningen halsbands fanatisk, men det är ju så fint! Beställde detta för ett tag sedan från HM för 99 kr. Tog tyvärr slut direkt, men om ni är intresserade.. titta i butik! Tror det är diveved. Mina fina nya header har en av våra duktiga fotografer på Nelly gjort. Han tog en bild förra lördagen då jag såg digger döden ut, men gjorde den bäst. Tack Tobias!

TACK LINDEX!Har helt glömt av att tack Lindex för hemskickat affordable luxury. Så tack tack!

SNEAK A PEAK


Working nine to five, kan man knappast säga. Jag jobbar då hela dagarna långa! Och såklart vill jag foooota. Alla min fina kläder på. Tänkte ge en liten sneak och en jäkligt bra anledning att dra sig till Borås och Åhaga, Nelly outlet. I ordning: One Tea Spoon, Mango och French Connection. Mums bitar jag fyndat. Spenderade en stund kvällen med chefen, Jarno och Siri till att beställa kläder som ska räcka hela helgen. Där bland Massor av Acne och Mango. Tveka inte. Så hörs vi imorgon.

BLUE PEARLSFått hem Fashion against Aids från H&M, det jag ville ha. Här ser ni en sak jag var snabb att beställa. Fint till så mycket. Varse sig det gäller att ha det  till något basplagg eller något riktigt mönstrat.

ENGLASSHOWROOM FOTNING
Som sagt är jag aldrig på frivilliga bloggpauser. jJag har bara jobbat hela dygnen (ja faktiskt nära, har bara jobbat och sovit). Utöver min vanliga styling på Nelly har jag jobbar på Nellys outlet, som jag ska hålla till på utöver stylingen och nu första dagarna har varit helt crazy! Jag själv har fått med mig en hel del snygga plagg som behöver visas upp så som Acne, Gestuz, Mango, One tespoon och mycket mer. Alla borde gå dit som är nära Borås!  Aja igår hade vi fina Engla och hennes söta Jolie som modeller så vi fota mamma och barnkläder. Resultatet kommer snart och när de var så söta tillsammans kan det inte bli annat än fint.

RSS 2.0