VOLANGER


Härligt att solen vill titta in i regninga Borås. Ska snart bege mig mot Nelly.com för att förbereda morgondagens styling. På mig har jag halsband från H&M och klänning från Vila med fin volang längst upp.

STRIPY


Randigt från Mango med skärp som ingår (hur bra?), finns på Nelly.com. Fick veta att vi har Englashowroom som ska komma och fota med sin dotter på Nelly nästa Lördag. Siri och jag kör stylingen, kommer bli super mysigt.

LOVE AT FIRST SIGHT


Snyggaste halsbandet ute just nu enligt mig. Till ett rimligt pris på 99 kr också. Vill bära det till starka färger eller mönstradeplagg. Ser att stenaren ser röda ut, men de är oragange:a.

NEON YELLOW


Hur snygg är inte Dree Hemingway i denna Valentio (Spring 2010 couture) skapelse? Perfekt skoval till. Hur många är sugen på något stilfullt i neon gult till sommaren?

MINT BIKINI


Idag har jag försökt och försökt att fota två bikini på, men det blev inte ett dugg skarpt. Zooma fel hela tiden när jag försökta använda självutlösaren, ska verkligen köpa mig en fjärrkontroll. Aja, blev till att visa en bara liggande. Det är ännu en mint färgad! (Jag har köpt en annan liknande mint från cheap monday). Denna är från topshop!

CAMERA - BACK!


Äntligen är min saknade kamera tillbaka, detta kommer att firas i veckan med massor utav bilder. På mig bär jag halsandet från Indiska som söta Linnea sålda till mig för att hon tyckte att det borde användas mer. Mina fina tub-topp är från ett märke som heter Love och finns på Nelly.  Tog tyvärr slut första dagen, men söta inköps Johanna på Nelly sa att den fanns bland våra inköpsex så jag fick tag på det ändå.

MUMS!


Pic, ndotter via colorelle. Vill. ha. nu. Hur fint? Från indiska finns i vissa affärer. Någon som har sett om det finns i Borås eller Göteborg? Om om det nu är kvar.

AFFORDABLE LUXURY


Jag är verkligen inte på någon frivillig bloggpause, kameran är inte tillbaka än och datorn är inte färdig heller. Så idag sitter jag på en annan dator och ska göra det mer. Har många saker att skriva om och mycket kläder att visa! Så det blir något att se fram emot så fort kameran är tillbaka vilket borde vara snart! Så länge tipsar jag och annat kul. Som många vet släpps affordable luxuary designat av Ewa Larsson @ lindex nästa torsdag den 26. För er som inte har de utvalda affärerna nära kan man sno åt sig kläderna redan från kl 00 på deras hemsida samma dag. De plagg jag har fastnat mest för är linnena längst upp (visar det svarta bakifrån). Snygg drapering och snyggt i banden. Ett smycke jag ser framemot är det silvriga armbandet som även kommer i halsband. Maffigt och snyggt! Har ni någon favorit från kollektionen?

GIVE ME A FEW

Kameran inlämnad, photoshopet ska fixas. Ge mig en vecka med photoshopet iallafall så är jag snart tillbaka med dubbelt bloggande. Tänkte så jag inte lämnar er ovetande. Förresten så länge kommer jag lägga upp några saker (med digital kameran) HÄR idag. Bland annat den fantastiska Jimmy Choo klänningen från HM som jag älskar med min pojkvän var på rea och nu har jag två.

CUTE


Jag har lite halvt otur just nu. Måste verkligen lämna in kameran imorgon och sen har mitt photoshop lagt ner för det har kommit virus på min dator. Allt på en gång, kanske lika bra. Brukar inte visa upp mina BH:r direkt, men dessa är så söta. Finns på HM.com just nu.

RSS 2.0