JOBBAR I HONG KONG

Jobbar som sagt stenhårt här i Hong Kong, men det är så jäklans kul samtidigt som vi får mycket gjort. Har dock lovat mig själv att blogga så fort jag kommer hem, ta mig mer tid till det (för att jag vill det, inte för att jag måste) Kram på er, hörs snart!

PERFEKTION

Som sagt är det väldigt dålig uppdatering pga det nya märket som jag, Siri och Katrin här på Nelly håller på att starta upp. Det ska lanseras i januari, därav stress och dålig uppdatering! All min tid utöver det går till stylingen på nelly. Men i vilket fall det kommer bli så jävla grymt!! Så den 21:a oktober åker jag och Siri till Hong Kong för att titta in massor av prover! Jag känner mig sjukt lottad och tar absolut inget för givet.. jag jobbar för det! Vi tittar in mycket trender och en person som inspirerar är självklart Abbey Lee Kershawn, älskar hennes jackor!

A YELLOW BAG


Japp det är denna jag gör plats för! Tack till världens bästa inköps Johanna som köper in så snygga väskor! En gul väska med guldiga detaljer kommer ni antagligen nästa vecka att hitta på Nelly.com. Märket är Urban Rinaldi. Fin i vinter och höst, då min inte ska bli grå!

VÄSK PROBLEM

Det här är några av mina väskor.. Idag skaffa jag mig en ny, några måste dessa då gå. Vissa kanske inte tycker det är mycket väskor, men det blir det för mig. Kommer att sörja de lite fast jag kanske säljer några av de fake. Men mina älskade miu miu fake är så jäkla real... Så det blir rensning direkt nu innan jag ångrar mig, länkar sedan för er intresserade.

RSS 2.0