TERRAKOTTA


Terrakottar färgad nyhet i min garderob. Enarmad och snyggt knuten. Ja tack! Topp från H&M trend för 249 kr.

FAB JACKET
Ska om en stund bege mig mot jobbet och ha barnfotografering, en av mina fav kids kommer. Sen får vi se om jag och siri sitter en stund och jobbar med det nya märket. Imorgon ska vi åka till götet för att köpa prover och passformer. (från kläder) till märket. Love my job! Men jag jobbar fasen hårt! Mina jacka från H&M against aids, har blivit använt otroligt dåligt. Men varje gång jag ser den blir jag så glad att jag köpte den.

KENZA @ NELLY.COM


Senaste dagarna har som kanske märkts varit otroligt mycket jobb. Mestadels har jag jobbat på ett nytt märke för nelly som kommer i januari så där har ni något riktigt snyggt och budget att se fram emot. Annars har jag och Siri planerat en Kenza plåtning och hon totalt rockade den. Otroligt snygg kvinna, men framförallt så jäkla rolig! Tack Kenza för en rolig gårdag och tack till världens bästa team som vanligt. Perra, Anders, Jimmyboy, Siri, Emma och Marie, puss på er!

SS11 METALIC JACKET

Metalic jacka hos Wang och Thakoon. Ja tack.

SENASTE?


Målarfärg i håret på Alexander Wangs visning och nu även på Altuzarra.

PERFECT MATCH


Erin Wasson befann sig självklart på front row under Wangs visning. Hon såg som vanligt oförskämt snygg ut och hade den perfekta blandningen av stilar från topp till tå. Stod tyvärr inte vart något kom från. Snygg lila fisknät-klänning med de moderna skorna och en boho väska som hänger fint på. Många + för den guldiga armringen.

ALEXANDER WANG SS11


För mycket vitt i kollektionen och för minimalistisk? Ja, det var nästan för mycket vitt, även om jag tror på vitt i vår. Men jag måste säga att jag gillar idén med att inte ha något svart med i kollektionen. Att kollektionen var minimalistisk borde inte vi svenskar ha något emot, det är vi kända för. Jag har personligen inget emot det heller då plaggen är av det bra slaget minimalisktiskt och faller fint.

I kollektionen får vi se en blek pastellgrön (mint), ljus nyans av gul, den nya kamellfärgen som övergår i en mer orange (terrakotta), skört vitt tyg, prints, assymmetriskt, metalic och sist men inte minst känslan av plast. Vilket jag hoppas bara är en början av vad vi sett än så länge.

Acc hade jag däremot hoppats mycket mer på. Både väskorna och skorna är snygga, men de har inte den fräckheten som Wang brukar stå för. Han hade kunnat ta steget längre för att få en drastisk skillnad från kläderna. Det enda som känns nytänkande och fräckt är ringen..

ALWAYS RIGHT

Erin Wasson at Chanel Soho opening


BROWN `N BRONS
Dress, Zara. Bracelets, Weekday. Åh roligt på jobbet idag! Jag och bästa Sandra sitter och tittar ut mönster och färger inför nellys bikinisar, jag har även fått den stora äran av Sandra att göra 2-3 baddräkter (form och mönster). Tror att hela kollektionen med bikinisar och baddräkter kommer bli grymt!

TRASHY BLACK
Dagens outfit i videoform, någon som gillar? Tänkte jag skulle försöka mig på detta då jag har en så himla bra film i min kamera. Ibland när man tar kort på tex. som nu ett svart plagg och då försvinner det transparanta. Hahaha märker nu även att min bf säger i videon "nu" när jag ska vända mig om.. ni får ha översende är inte high på att ta bort ljud mm än. För att tala om outfiten är det min nya acne klänning jag visar upp tillsammans med rykiel skor. Ni ser även det bruna håret bättre också för första gången, jag gillar! Behövde verkligen en change där.

BELTED


Nytt skärp från H&M. Dålig på att använda skärp, men tanken slår ofta när jag har på mig något "åh tänk om jag hade ett snyggt skärp till". Synd att jag köpte S, sitter inte riktigt åt i midjan. Vill självklart inte att det ska sitta för hårt, men inte slappt heller.. Aja jag löööser det.

NEW SHADES

När jag var i göteborg i helgen med min pojkvän stötte jag på dessa solglasögonen på H&M som jag skrev om för ett tag sedan. Och ja de var lika perfekt kantiga och stora i verkligenheten!

LANVIN LOVES H&M"I thought it was a smart concept so I say, I do" säger ingen mindre än Alber Elbaz angående H&M senaste sammarbete. Jag ser fram emot detta sammarbete mer än många av de som gjorts tidigare. Jag inte varit stort fan av kollektionen med tex. Rykiel, Viktor och Rolf eller Madonna. Det enda jag känner att jag aningen tyckt om har varit med Jimmy Choo och då tror jag det är just ingenting mot vad detta kan bli! Kollektionen kommer att visas för första gången den 2 november och släppas den 23 november. Det kommer att röra sig om 30 damplagg med 15 tillhörande accessoarer och ungefär 25 herrplagg med 10 accessoarer. Enligt H&M kommer priserna ligga runt de tigigare sammarbetena. "It wasn´t a project about a dress for less. I think that I loved the idea that H&M was going luxury rather than Lanvin is going public." Vad jag hör Elbaz säga låter det som aningen dyrare, men förhoppningsvis priser man har råd med.

TUNIC WITH EMB
För det första så har jag färgat håret mörkt, vilket kanske inte syns mest när det är uppsatt. Meeen jag trivs. Det är en fin färg också! Denna fina klänningen (används som topp) köpte jag i början av sommaren, nu är den uppe för rea HÄR. Funderar på att klippa av den och göra om den till topp helt. Den är i alla fall väldigt fin med de guldiga detaljerna.

PEARL DREAMS


French Connection gör de finaste pärlklänningarna som existerar.

ZARA ONLINE SHOP!


Som jag väntat!

FULL EAR EARING


Har mailat med ansvarig på jobbet för Nelly Acc. Försöker få henne att göra öronen kramare. Någon som är med mig?


RSS 2.0