TURTLENECK

Så nu är man på hemmaplan igen, aningen jetlaggad, så blir sängen... nu bums! Tänkte bara berätta om min kärlek till höga kragar. Vill ha det på allt från tunnare till tjockare tröjor. Jätte skönt för mig som är så sjukt frusen och visst börjar det bli höst och kallt??! Denna kommer från H&M och kostade 79 kr (haha bra pris). Sen har jag även haft på mig nya favorit byxorna från Zara, vaxade med gulddetaljer. NU sängen!

VOGUE CHINA

Vogue china in accessory with celine - Pour love!

STOCKHOLM FASHION WEEK SS12

Nu har jag äntligen gått igenom alla visningar från Stockholm Fashion Week som har varit nu när man är i Hong Kong. Här är min lilla resumé. Ska även visa klart mina bilder från Köpenhamn sen när jag har lite tid över..
Största favoriten utan tvekan är Alewai.Saome. (!!!!)) Herregud, säger jag bara, dessa tjejer är otroliga! Kollektionen är sportig med en sjukt snygg sofistikerad touch. Wetsuit-looken är något jag velat bära ett tag och även köpt 3 klänningar av här i Hong Kong (kommer visa), men detta gjorde ju inte mig mindre sugen direkt.. Favorit detaljer är den sportiga läder meshen och de långa ärmarna.
Snygg och avslappnad kollektion från Whyred! Något jag ser fram emot att fortsätta bära är shorts-kostymen och prints! Favorit är den svarta jackan med den vita kragen, underbar!
Denna Tiger kollektionen, föll mig HELT i smaken. Printen var mina favorit print från de svenska designerna. Kollektionen var som många andra innehållande sportiga plagg. Två sista plaggen får jag Wang vibbar av, men inget mot mig. Och den vita västen är också något som skulle kunna få dyka ner i min garderob.
Nhu Doung forna designer på Acne visar upp en spännade osvensk kollektion, gillar det. Jag tror det är precis kollektioner som denna och Alewai.Saome som Sverige behöver. Favoriter är neon skorna och den blå/gröna metalic klänningen.
En av mina favorit kollektioner någonsin från Ida Sjöstedt, tyckte dock hon var stark med sina guld kreationer redan till denna sommaren. Favoriter är spetsbyxorna med kjol över (?) och även det printade till höger med de otroligt fina svarta rosorna i. Kan nog vara för att jag får fina Givenchy vibbar, som varit favorit kollektionen.
Hernandez Cornet, tyvärr vet jag inte så om detta märke sedan tidigare, men det fanns en hel del plagg i kollektionen jag riktigt mycket gilla. Favoritplagg var den blå kjolen som även bärs upp på bästa sätt med en armlös skjorta. En look jag skulle kunna köra fullt ut på.
Ett stort grattis till Guldknappen. Dagmar var också av mina topp 3 kollektioner för SS12! Gillar att de är bra på att ta upp det stickade så fint. Favortien var den vita långklänningen.

HONG KONG

Igen lite ofrivillig blogg paus, jobbar my ... of me here in Hong Kong för Nelly Trend, men det är grymt och blir bara grymmare och grymmare så ska inte klaga! Återkommer inom kort, puss!

BY MARLENE BIRGER - PANTS

Marlene Birger visningen var FANTASTISK, som alla visste att den skulle bli! Jag lägger upp bilder på den senare. Vi kom dock lite sent (missade några plagg) för att en intervju med grymma minimarket drog ut på tiden. Vi missade också våra grymma platser.. men vi såg bra ändå! Dessa byxor såg vi sedan hängande på gallery, men kan inte hitta de från visningen. I vilket fall - jag vill ha!

STINE GOYA SS12

Fashion Week Copenhagen har varit galet roligt, galet stressigt, galet av allt.. men så fruktansvärt bra! En av de bästa showerna var utan tvekan Stine Goya. Jag sätter in visningslåten här direkt så förstår ni känslan. Har verkligen aldrig tyckt om denna uttjatade Grease låt, men detta var underbart! Gåshud, varsågod!
Stine Goyas cerisa och senaps gula färger ihop var en perfekt matching, även printen var som alltid fantastiska. Men favorit plagget var helt klart metalic kjolen med de mest perfekta fickorna. Trodde jag hade började känna en viss mättnad på metalliken, men icke! En hög gravid Stine Goya visade sig, underbart vacker!

TRÅD.BAND

På Kreta var det en kille på stranden som gick runt och sålde underbara trådarmband billigt i starka färger. Åh vad ångrar att jag inte köpte orange, blå osv. Älskar ju det!!

LÅNG!


Tillbaka på jobbet dag första dagen efter semester, och ja det var underbart att börja beta av saker! Det är mycket att se fram emot också. Copenhagen Fashion Week nästa vecka. Ser mycket fram emot Marlene Birger, Stina Goya och Minimarket! Annars idag har jag haft min favvo långklänning sedan ett köp för några år sedan på Topshop i Barcelona.

RSS 2.0