NEW.

Just nu sitter jag och Siran och jobbar för fullt med Nelly Trend på hotellet fast klockan är rätt mycket här i Hong Kong, men det är det värt! Bara snyggare och snyggare styles kommer ni att få se. Passade idag på att köpa dessa skorna till mig själv i ett stånd här i Hong Kong. Detta är stället för att fynda!
Working late with Nelly Trend here in Hong Kong! Bought these shoes today, Hong Kong is the place to shop.

HARD WARE

Landed in Hong Kong today and loving it, pictures soon to come. Tomorrow means work and I'am really looking forward to it! Just wanted to tell you.. if you miss out on Elin Kling's H&M necklace? Here is another one from Lindex. In stores 27 th of April. Pic, from Michael Kors A/W 11 and Lindex.

HONG KONG.

God bye Sweden for a couple of weeks. Soon - Hello Hong Kong!

TODAYS

Mint colored H&M Trend sweater & Nelly Trend pants.

PERFECT COMBINATION

DKNY AW 11. Så här kan jag absolut se ut i höst.
Perfect look for this fall.

SHINY BROWN

På Lördag åker jag och min Nelly Trend partner Siri till Hong Kong för att jobba i 3 veckor. Det ska bli underbart att kunna fokusera och göra de bästa kläderna there is! Här på bilderna är klänningen jag fick hem för några dagar sedan av S'nob. Kärlek! Den ska definitivt med till Hong Kong. Och visst passar brunt och rosa fint ihop?
On Saturday me and my partner in crime Siri are going to Hong Kong to work. This wonderful dress I got from S'nob will definitely come with me. Love at first sight! I also love brown with pink!

SOON

Soon to come at work. Match with: A pair of mint/pink/silver - socks.


Glaaaad alla hjärtans dag! Min dag kunde inte ha blivit bättre när jag kom innanför dörren.. Kommer ni ihåg klänningen jag skrev om för några dagar sedan från S'nob? Helt magisk!! Mer bilder kommer!
First of all, happy valentines! Remember the amazing dress from S'nob that I wrote about a few days ago? Couldn't have been more happy when I got inside my door today! More pictures to come.

ALEXANDER WANG FALL 2011

Alexander Wangs kläderna var så där. Någon i min smak, de flesta inte. Men (!) skorna jajaja ge mig.
Alexander Wang's clothes were not so impressive. Some of them I thought were alright.. some not. But the shoes were amazing!

SCARF BLAZER

Gestuz love.

6 CM

Underbart fina från Zara, 679 kr.

RED + PINK

Without a doubt, my favorite combination of the moment. Pic, Bottega Veneta Fall 2010 & Vanillascented.

MAKE UP

Köpte 2 st Maxfactor ögonskuggor som visade sig vara de bästa ögonskuggor jag någonsin köpt! Jag har otroligt svårt att snyggt lägga på vanlig skugga, men med dessa är det bara att dra några gånger fort och sen är det på plats. Utan att man har halva ögonskuggan under ögonen.

REMEMBER?

Kommer ni ihåg den röda jackan som jag lade ut från Stine Goyas visning. Här har ni den i vit! Jackan är helt fantastisk och helt klart något jag vill gå runt med till när det blir kallt än en gång igen.

SNAKE

Mer och bättre bilder på Acne linnet i morgon. Ha en trevlig Fredag!

BY MALENE BIRGER

Detta var faktiskt min favorit look! Älskar när man har ton i ton som rött med rött eller vitt med vitt, bara det görs på rätt sätt! Tröjan hade inte varit fel att ha på sig idag faktiskt, hade dock velat ha den i grön.
Temat, a mans world levdes verkligen upptill med skjorta och kavaj efter varandra.. Jag var mest inspirerad av hattarna, jag ser otroligt mycket fram emot att bära hatt långt efter sommaren!

STARKA ACCENTFÄRGER

Okey kanske inte alla i vanliga fall på en och samma gång, men visst är det fint när man har svart på sig och en stark accentfärg till? I och för sig kan jag tycka det är snygg till mer än bara svart. Har ni någon favoritfärg? Jag har svårt att bestämma mig mellan limegul, grönt och rosa. Självklart är de från Nelly Trend.

SOCKS!!

För det första så har jag fått så mycket frågor om när Nelly Trend släpps och jag kommer direkt att meddela när det händer, vilket är snart! Annars är jag ledsen för iphone bilden, men fantastiska strumpor kom in här på jobbet! Synd att det inte syns att de svarta blänker lika fint som de i silver och guld. Hade nog kunnat döda för ett par i mint och rosa också!

S´NOB

S´nob de noblesse stod för mest inspiration i Köpenhamn! Titta in det gjutna guld halsbandet!
Jag vill ha en sådan här klänning! Älskar hur klänningen fångas upp runt armlederna, älskar skärning nertill och även färgen!
Kroppssmycken har vi blivit vana vid! Detta tyckte jag var extra fint.
Plus mycket mycket mer!

THE METALIC JACKET

Självklart gör vi våran variation på Metalic jackan genom Nelly Trend! Älskar hur brons dragkedjan skär sig mot resten av silvret.

STINE GOYA

Stina Goya bjöd på en fantastisk show!
Hattar, hattar och mer hattar! Ser riktigt mycket fram emot att bära hattar! Stine Goya fortsätter köra på fantastiska prints.
Dessa tvådelade byxor var fantastiska. Synd att de var ett showpiece dock.
Denna skinnjackan till höger var helt klart en av de snyggaste jag sett!
Jag tror inte man ser hur fantastisk denna jackan är på denna bilden. Dragkedjorna går runt om till nacken, love! Helt fast för den i vit!
Här är jackan igen, sorry bad pic. Men visst fantastisk?

RÖD ROST

På flygplatsen hem i Köpenhamn fick jag tag i den fina röd/(med lite brun)-rostiga ögonskuggan från mac.

MELLAN VISNINGARNA - DAG 1

På hotellrummet hittar vi Siris skor, som har en helt fantastisk färg.
Siran gick och bar på en Nelly Trend väska såklart!
Vi hittade en riktigt mysig ställe!

TUMMEN UPP

Packar inför Copenhagen Fashion Week. Går så där bra. Kan inte planera vad jag ska ha på mig, tycker sånt är jobbigt. Då blir det att halva klädhögen inte får plats. Får ta och trycka ner det i morgon! Den fina mönstrade klänningen som visar sig är ny Carin Wester.

ACNE PRE-FALL 11

Sjuk.. vad fan! Bland det värsta jag vet att ligga hemma och faktiskt inte kunna jobba ordentligt! Men nu blir det en dunderkur här för mig min hals och näsa idag! Annars på bilderna är det Acne Pre-Fall 11. Och jag föll för dessa 2 toppar. Älskar längden på ärmarna och älskar silver/guld ringen runt de också. Vill ha den i mint typ nu..

RSS 2.0