JEANS + MÖNSTRAT

Slitna jeans till mönstrat, väldigt mycket ja tack!! Måste bar hitta perfekta jeans, det är ett väldigt svårt uppdrag för mig, men jag ska börja att på riktigt se mig om. Klings indiska fynd till topp är ju fantastiskt! Måsta ta mig en titt i morgon på Indiska. Och Celine skjortan kommer jag nog aldrig att komma över haha.

SNEAK A PEAK

I natt närmare 4 kom vi hem från Kreta! Det har varit underbart, men jag är redo att jobba haha!! Så idag det första jag har gjort är att ha varit på jobbet. Hängt i ordning alla prover som varit hemma på semestern så att det ser riktigt fint ut. Klänningarna (ja mestadels klänningar i alla fall) kommer ni att kunna se nu i Augusti och September på Nelly Trend. Här håller jag i ett av mina favo prints Is blått/ baby blue kommer sitta fint i sommar likaså höst. Även något ni ska behålla och även köpa i höst vinter är blommor!!
På stången hänger mycket prints och spets!! Bland annat är en av spets klänningarna den jag hade i inlägget under som många undrat över.
Ett annat favvo print och älskar den hårda kombinationen av randigt och snake.
När jag hänger upp kläderna har jag massa av - a just det de måste jag göra i morgon tankar. Bra att ha post its för det finns ingen chans jag kommer ihåg allt utan att skriva upp det tills i morgon. Fullspäckad dag i morgon, men det ska bli roligt! Nu blir det att slänga in tvätten, packa upp väskan och power walk!

KRETA KVÄLL

Idag är jag sent ut till stranden och här sitter jag och svarar på mail. Snaaabbba Sanna! Så helt enkelt. Jag har det underbart, ska börja på ännu en ny bok idag. Härligt! Bilden är från igår kväll. Attans att blixten tar bort så man inte ser att jag faktiskt är brun. ;)

KRETA

På plats i Kreta i natt och idag har bara legat och solat hela dagen, UNDERBART! Internet är lite segt men ska försöka uppdatera. Men annars ska jag bara njuuuta, nästa vecka börjar jag jobba igen. Inte fy skam i det heller då Copenhagen Fashion Week is coming up! På bilden är jag självklart iförd i Nelly Trend, den kommer snart. Även då i härliga prints. Ser lite stor ut då det är en S och jag skulle behövt XS.
Just det! Om det är någon som tvekar på Neu Lash, gör inte det! Det är helt fantastiskt och man ser väldigt snabbt skillnad. Det man ska vara försiktig med är snarare att över använda för det växer som ogräs.

CHAINS

Hej! Förlåt för avbrottet, men jag har behövt det.. lite tid till mig och jobb. Men nu är jag back on track och ser så mycket fram emot lördag då det blir kreta - att komma iväg!! Självklart har jag en Nelly trend klänning på mig med kedjor i ryggen, älskar denna blå färgen!

I ♥

Semesterlivet är härligt! Ny hemkommen från kusten (haha jag var där från igår tills idag). Då åker man till jobbet för att hämta prover och nu sitter jag här på golvet i lägenheten - tittar av de och skriver kommentarer. Svarar även på alla mail så allt flyter på och står rätt till! ;) Ja, jag älskar detta! Skulle verkligen inte byta ut det mot något! Och visst ser det ut som Nelly Trend kommer få en sjukt snygg sensommar?

WALKINCLOSET.. SORT OF

Nu börjar jag äntligen komma iordning i detta lilla rum, som jag utnyttjar till garderob. Viktigt för mig var faktiskt att man skulle kunna stänga igen garderoben om man faktiskt ville. Så där av blev det denna garderob som inköptes för några månader sedan på Ikea. För 2 veckor sedan fick vi äntligen upp spotlighten och även persiska mattan kom på plats.
På andra sidan av rummet ska mormors fina byrå stå. Idag har jag varit hemma hos henne, städat ur den och putsat. Fick sedan med mig lådorna, resten får mamma och pappa hämta i veckan i den stora bilen. Så efter det är rummet klart, äntligen!
Just det! När jag ändå så fotade - Ny sko med metalicklack, precis det jag behövde!

TORSDAGS

I torsdags hade jag trevligt sällskap här hemma utav Anna, Siran och Sanna. Kvällen innehöll spelet freeze och ölkubb (haha vi håller fortfarande Roskilde varmt). Nästa helg blir lite födelsedagsfirande för mig så då kan ni tjejer räkna med repris.

FINT PÅ H&M

Hur matchar man en magtopp riktigt bra? Jag är inte så stor men är inte all in för att via magen och naveln är känsligt. Höga shorts? Vet inte om det är så jag heller, tycker man får så stor bakdel då. haha. Ge gärna tips!

TIPS

Våra tjockare chokers på Nelly Trend tog slut på två ynka dagar och även dessa smalare varianter från Nelly Acc har gått åt på bara någon dag. Men i precis rätt läge då en repeat på våra från Nelly Trend kom, men skynda att fynda!! HÄR

DET ÄR VARMT

Favorit baddräkten är på, går runt och städar.. känns lite wierd men lägenheten är så varm!

COPYCAT


Älskar transparanta-byxor med kjolen! Haha jag vet ser lite sur ut på bilden, men det går rätt fort så det får bli vad det blir. Toppen är neon gul och ifrån H&M trend, kjolen är ifrån Zara och byxorna är ifrån Nelly Trend.

ROSKILDE 2011

Ja, men så där inte alls för mycket packning för bara 3 personer.. hmm... ;)
Stolträd och andra stolhögar överallt. Inga konstigheter! Haha det där jäkla stolen fick man ha koll på! Det enda människor faktiskt snodde av varandra var stolar hit och dit.
75 000 personer på Roskilde! Kunde aldrig fatta hur stort och mäktigt det var innan..
Var noga att skriva upp ditt nummer på din bästa kompis om hon är lite smita-belägen.
Bäst på Roskilde!!! Deadmau5, efter det var M.I.A! Vart skulle man stå om inte längst fram?? Haha bäst av allt var att vi gick 30 min innan de börja. OUT: Personerna som stod utanför första inspärrningen.
Här har ni 2 av alla bra låtar!
Hahah älskar före och efter kort. Gissa när detta var? Andra starka låtar som gick vilt i vårat camp var:
Summeringen blir att detta har varit helt galet roligt! Tror det tidigaste vi gick och la oss en natt var klockan 4 och jag trodde aldrig vi skulle orka hålla igång i 5 dagar, men tydligen!

CHRISTINE CENTENERA!

Pic, Stockholmstreetstyle. Jag säger det igen, denna kvinnan gör mig grön av avund. Älskar allt från topp till tå - Hur hon matchat klänningen med skinnbyxor till vilken typ av BH hon valt.

THE PRADA SHOES

Jag hade tydligen inte varit tillräckligt snäll, för jag fick inte Prada skorna i present igår. ;)

DET ER FOR VILDT!

Som jag skrivit har jag varit på Roskilde! Någon annan som varit??!! Trodde aldrig att det kunde vara så bra som det faktiskt varit, det har varit helt sjuk!! Jag kom faktiskt hem för inte så länge sedan så ska passa på att ta igen lite sömn nu inför jobbet i morgon, som jag längtat till (ska bli skönt att få saker som man tänkt på gjort)! Sedan göra en uppdatering här, syns och hörs i morgon!!

RSS 2.0