STRESS

Stressigt värre idag! Jag har sprungit omkring som en tok sedan 10 och fixat de sista sakerna inför Roskilde. Och nu först nu ska jag äntligen börja packa och fort måste det gå. Hörs senare och sedan efter det antagligen inte efter...... ROSKILDE!!!!

NI VET KJOLEN

Som jag skrev om att kassörskan hade på sig. Här är en liknande, om inte ännu snyggare! Christine Centenera brukar alltid göra mig avundsjuk för sina kläder och ser ni hur snyggt hon matchat kjolen? Med transparanta byxor under!!

ORANGE..

Idag har jag kört på orange! Denna kavaj införskaffade jag mig på Zara igår. Har varit sugen på den så länge och äntligen hängde rätt storlek där. Till den körde jag ton i ton med orangea skor. Kavajen kommer inte få hänga med till Roskilde om vi säger så. ;)

PÅ ZARA

Sorry för Iphone bilder. Spang in på Zara idag.. riktigt stor och bra rea är i full gång! Dessa underbara färgglada kjolar som jag har gillat länge var på rean för 249 kr. Hur kul var jag på en skala som köpte den svarta när det fanns så underbara färger? Jag hade i och för sig köpt en rosa om den fanns kvar i XS, men icke. Den svarta hade underbara dragkedjor framtill som lockade och självklart var den inte på rean. Men 299 kr kändes inte så mycket mer...
Älskar färgat jeans! Underbara riktigt blåa jeansshorts som även fanns i underbar ljusrosa. Synd att de är så himla korta..
Fina väskor för 249 kr!
Sen var jag lite halv läskig och fotade kassörskan, men hon hade en så grymt snygg kjol på sig med dragkedja runt om. Aldrig sett den på Zara tyvärr!

TIPS!

Nu är de otroligt snygga färglada pumpsen ute, HÄR!

GLAD MIDSOMMAR!

Åker snart till Särö för en relativt lugn midsommar då det blir Roskilde nästa vecka!!!!!

IDAG

Busy 2 dagar som varit. Vi har spelat in Nellys höst/vinter reklamfilm, vilket självklart kommer vara grym! Idag hade jag på mig jacka HÄRifrån och klänning från Rodebjer.

WORKPLACE

Våra fantastiska nya blommiga prints på jobbet har inspirerat mig att titta närmare på Celine resort 12 och Jil Sander SS11´s också fantastiska blommiga prints! Jag vill ha massor av blommor på mig i sommar, härligt för mig som alltid vill vara så... svart. Men jag har börjat ändra mig rejält. Jag vill absolut ha ton i ton looken (eller så kallade pyamas looken, underbart!)

DEREK LAM RESORT

Får lite Celine SS11 vibbar, men jag gillar!

JUST NU

Favorite pants of the moment.

TO THE EDGE

Have got myself a beautiful scar!

NELLY TREND HEART VIXEN

Jag är dålig på sådant här, berättar aldrig nästan vad jag gör på dagarna. Men ska banne mig bli bättre! Speciellt när jag har så kul! Förra torsdagen hade vi Nelly Trend fest i samarbete med Vixen magazine och presskontakterna. Jag hade en otroligt rolig kväll och all fin respons man får gör en helt tårögd. Mer parten av alla fina norskorna som kom hade självklart Nelly trend på sig! Från vänster: Jag, (Klänning kommer idag eller i morgon), kompanjon Siri (detsamma gäller här), fina Caroline från norska elle hade en av våra höst-pieces på sig, snygg var hon! Sist har vi miss vixen själv! Vilken cool brud Marianne är, helt otrolig! Självklart har även hon Nelly Trend på sig som ni kommer att få se i slutet av Juli.

 


PROENZA SCHOULER - THE BRACELETS

Fortfarande är jag helt helt tokig i dessa armband från Proenza Schoulder. Skulle pigga upp en färggran outfit likaså en helt svart. Ligger runt 1500 kr st. Lite sugen allt..

THE PLASTIC BAGS.

Plast är fortfarande en av mina favorit trender! Väskor och skor är självklart nummer 1! Sista bilden från vänster - Plastkasse: Nelly Acc, kommer när som helst och då är det till och med ännu snyggare i verkligheten = mer neonig. Bag med rosa golv: Favoriten från Nelly Trend, kommer snart! Väska med nitar: Hittar ni HÄR! Finns även med guldiga nitar. Any favorite?

RUN THE WORLD!

Beyonce for dazed, give me that Givenchy top!


AQUARELLE

Grymt bra Nelly Trend fest i Oslo hade vi! Tack alla som medverkade och hoppas ni hade lika kul som oss. Nu är jag redo för att bege mig ut igen. Halsband från Nelly Trend (ni som inte fick tag i det, de kommer en repeat var redo!), linne från jeane blush, väska från marc jacobs och kjol från Nelly Trend.

WANTED

Den just nu perfekta skjort-klänningen!

OSLO

I morgon bär det av mot Oslo. Där ska vi ha en stor Nelly Trend fest i samarbete med Vixen, så jag hoppas alla oslobor att vi ses där! Jag har bestämt mig för att bära denna asymmetriska klänningen med råkant till eventet. Helbild kommer. Klänningen kommer ni att få se på nelly i början av nästa vecka.

DAGENS

Lång dag idag! Kenza har varit på besök, men det har varit kul! På mig har jag haft klänning från Carin Wester. Älskar printet! Och jacka från Nelly Trend, kommer nu i Juni!

MICHAEL KORS PRE-SUMMER 12

Behöver jag säga så mycket? Det är sportigt och det är härliga färger! Tummen upp!

BIKINI + JUMPSUIT

Varit ute hos mamma och pappa för att äta lite grillat och sola! Drog på mig bikinin från H&M som jag inte ångrar en sekund att jag köpte i alla 3 färger. Mycket kärlek till den! Annars världens bästa jumpsuit från Nelly Trend.

CRAVINGS

Wouldn't mind to own a Josh Goot skirt. The one in the middle to the left is my absolute favorite! Btw the tops and that necklace doesn't look so bad either.

3 DELAD

Tips!! Denna Nelly Trend klänning ligger upp för 20 % rabatt till och med i morgon, special helg! HÄR! Ryggen är underbar och färgerna perfekta för sommaren.

MARSTRAND

Underbar underbar helg! Jag + tjejerna har varit i Marstrand och det har varit så otroligt härligt! Vi har legat på klipporna, grillat och dansat natten lång. Tack till Iphone kameran! Här är en bild på Sanna N fina nya halsband från Zara.
Finns det något godare än parmasan skinka, ska äta det nu hemma.. igen!
Obligatorisk marsmellows grillning!
Titta på solnedgången.

Jag och Anna på vägen ner, lika glada på vägen hem!


RODEBJER

Jag har redan börjat och kommer fortsätta bo i denna klänningen från Rodebjer i sommar.

BUBBEL + ORANGE

Hur underbar kombo? Australienska Fashion Week har varit grymt! Detta är från Karla Spetics, Pre-Summer 2012.

RSS 2.0