GRADUATE

Inte hittat en klänning till studenten än? Måste då tipsa om mina och Siris Nelly Trend klänningar som kommer göra er snyggast. Detta är bara 2 av alla de vita fina klänningarna som kommer in på Nelly Trend. Den översta kommer att ligga på 299 kr och det undre kommer att ligga på 499 kr. Håll utkik!

BEACH 2011

Looking forward to get a bit tanned! H&M are bringing the most fashionable swimwear for the cheapest prices. Love them all and just ordered the one to the right from the website. Would love to have the sporty one also!

YESTERDAYS

Took a girls night out yesterday with my partner in crime Siri. Wearing: blazer from H&M, top from Zara, skirt and necklace from Nelly Trend.

INNE

You remember the metalic jacket I showed you a couple of weeks ago? It's now available HERE. Both in brons and silver.

THE KNOT

Best basic top from Acne!

SENASTE SKORNA

New shoes!! From the left: Zara, Hong Kong och Nelly Shoes.

BACK!

Nu är jag back on track här och känner mig redo för bloggandet! Det jag har gjort är att ha varit i Hong Kong ett tag för Nelly Trend och där har det gällt jobb! Precis som hemma, så det finns inget ursäkt till att jag inte bloggat egentligen. Sedan jag kom hem i måndags har det varit presslunch för Nelly Trend i Sthlm (riktigt roligt) och Cdongroup fest i Malmö med mer. Älskar när det är fullt upp! Nu är jag hemma för stunden i alla fall och jag ska vara 500 gånger bättre (vart jag än är)! Tack för alla era mail. Självklart fortsätter jag med sneak peaks på Nelly Trend. Ni ser på mig en mönstrad långklänning som kommer in i April för 499 kr. Riktigt riktigt snygg!

NELLY TREND - MORE!

Pictures from the Nelly Trend lookbook... shop tomorrow!

NELLY TREND - SHOPPA I MORGON!

Otroligt dåligt bloggande, därför att det är otroligt mycket jobb att göra här i Hong Kong. But I like it, finns inge bättre! Men med det sagt så släpps i morgon mitt och Sirans fashion baby. Var ute i tid för shopping!

RSS 2.0