STUDENT

Nästa vecka kommer denna perfekta stundent-klänningen in på Nelly Trend för er som inte köpt någon än, eller som vill h ett ombyte till kvällen!

EYE CANDY

I vanlig ordning kör vi Nelly Trend sneak peak. Dessa kommer i färgerna blå, orange, grön och biege. Någon färg ni är sugen på??!

ELLE GREECE - JUNE

Löjligt snyggt! Jag hade kunnat må riktigt bra i den blommiga toppen..

ESTRADEUR

Så här ser den ut helt! Verkligen jätte fin från märket Estradeur. Väldigt söt för att vara jag, men tänkte köra lite boho-chic till den!

NY!

Får se om jag hinner ta en helbild sen idag på den. Nu powerwalk!

OUT.

Nu drar jag ut för att ta tag i lite ärenden!

HALEY REINHART

I watched American idol top 3 last night, and I'm not gonna tell you who had to go home if you haven't seen it. But I can tell you that Haley is my American Idol!

XX

Som Zara jobbar nu kan de egentligen bara ta min lön rakt av till deras konto!

INDIEN - NELLY TREND

Faaasen vad jag har varit dålig på att ta bilder, skäms!! Och man ångrar det efter det.. men idag passade jag på när jag orkade bära runt på kameran. För att göra allt kort - efter 10 dagar i HK, begav vi oss direkt till Indien för 4 dagar, otroligt bra arbetsdagar. Fått så himla mycket gjort hela den här resan! Här kommer en liten kort resumé av denna dagen.
Älskar min gula Marc Jacobs!
Detta är typ det mest jag kan ha på mig här.. i 45 graders värme. Topp Zara, bälte Nelly Trend och gamla shorts från H&M.
Här ligger färdiga Nelly Trend klänningar!
Här ute vädras Nelly Trend!
Letat prints ett tag och då får man ett riktigt bra resultat, kunde inte vara nöjdare! + att jag är kär i Mango killen! Godaste jag någonsin ätit!
Tygbibliotek fixas!
Sneak peak, denna klänningen kommer ALLA vilja bära i Augusti!
Zara fortsätter göra underbara kläder!
Det var fint innan vi kom, vid lunch såg det ut så här på kontoret! Det var allt för idag nu ska vi snart gå och äta lite middag här, hörs i morgon i Sverige!!

CHOKER

Äntligen är våra kära Chokers inne, finns att shoppa HÄR! Inte fel att se ens egna smycke på Cara!!!!!

HONG KONG

Flög till Hong Kong i Torsdags för att jobba med älskade Nelly Trend, hösten kommr bli grym! Hoppas jag kan ge er lite uppdatering i morgon.
Working hard with Nelly Trend in Hong Kong, hope I can give you some update by tomorrow.

RSS 2.0