THE VIEW

Så här trivs jag. Stor kabel-stickad tröja, Nowhere skorna (KÄRLEK), riktigt slitna jeans, päls och självklart Céline väskan!!! Stora Mulberry väskan fick hänga med när man har haft en mysig kväll på Sandra och Siris place.

JA JA JA

Till våran blommiga Nelly Trend jacka nedanför kommer det självklart finns skjorta och byxa till! Finaste blommiga suiten jag sett tillhör självklart fortfarande Céline.

FREDAGENS

Denna klänningen från Selected Femme hade jag på mig i fredags på våran Nelly julfest. Tight klänning + jag brukar oftast inte hända. Men denna gången slog jag till, då jag älskar skärningen längst upptill!

NELLY TREND SS12

4 av alla de olika underbara styles ni kommer att få se från och med Januari. Den som inte hittat sig riktigt i Nelly Trend innan tror jag inte kommer bli besvikna nu! Vi har jobbat så hårt för att få kläderna dit vi vill och hoppas alla tycker lika mycket om det som vi. Inlägget får väl vara till ära av julfesten igår! Riktigt roligt och tack till alla fina på Nelly! ♥

NYTT


Tätt nytt halsband från H&M och tröjan är från Nelly Trend SS12. Nu ska jag titta på lite serier här som jag förmodligen kommer somna framför.

BTW

Underbar topp från Cheap Monday! Väldigt jag.. skulle kanske varit svart för att vara ultimat jag, men denna färgen är något som jag trivs i också. Inte riktigt så röd som det ser ut, med åt det lila hållet.. Burgundy.

SPIKES

Fan vad jag älskar mitt jobb och att man kan göra underbart snygga saker! Dessa kommer snart till Nelly Trend! Tror de blir min date till julfesten på fredag också..

ÅH.

Inne på H&M trend... vill ha..

ANKLE CUFFS

Ja tack!

PÅKLÄTT

Enda roliga med kylan är att det finns vissa saker som faktiskt är fint att ha på sig, men det hade ju räckt med kall vårdag för mig så hade jag kunnat ha det. Hatt från Nelly Trend och halsduk från H&M

BLACK AND WHITE

Ska leta efter kamera sladden i morgon! Men tänkte bara visa våran FINA svartvita blommiga skjorta från Nelly Trend, kommer i December! Ha en sjukt bra lördagskväll!

1993

Kate Moss redan då så klart! Kostymen med addidas skorna, underbart!

RESUMÉ

Senaste via Iphonen. 1, Nya piercingen förra veckan. 2, Nelly Trend fotning i veckan på våra fina fina nitskor, de svarta släpps nästa veckan. 3, Måste börja se över mitt innehåll i kylskåpet, men har i alla fall hittat ett nytt favorit vin! 4, Sandra fyllde 25 år i lördags, det gick utför... 5, Armband från Sophie by Sophie, ska ha! 6, Mysig fredagskväll idag, självklart var lill Trulls med.

Nu lyssnar jag på Lykke Li och ska snart sova.

RSS 2.0