ÄNTLIGEN!


Som sagt så har livet kommit mellan bloggningen, men uppdaterar så ofta jag hinner! I veckan tog jag mig tid eller ja hoppade in på drop in och fixade till piercingen, som jag velat ha ett tag. Så äntligen är den på plats i örat! Nu ska jag göra i ordning det sista innan jag ska iväg till min fina vän Sandra som fyller 25 år (!!) GRATTIS! Ha en bra lördag!

PHOTO BOOTH

Ledsen för bildkvaliten idag. Ovanligt mycket smyckad Sanna drar ut NU!

BAG

En favorit just nu (fast min Céline kommer ingen väska kunna ta igen på). Men när man vill varva av är denna perfekt, och bryter av stilen helt. Från Nelly Trend.

111015

Hur jag egentligen springer omkring idag. Underbara tröja från Nowhere och klänning under ifrån Carin Wester. Nu ska jag trixa och fixa med det sista hemma här, sen systemet och Anna!

CHAIN DRESS

Mycket som händer nu på gott och ont därav dåligt bloggande. Men tänkte i alla fall visa upp en av mina absoluta favorit klänningar nu, ska definitivt användas nästa utgång! Kommer från Nelly Trend, HÄR!

NOWHERE

Från Nowhere fick denna underbara tröja hänga med hem, och även mina just nu absolut skönaste byxor. Så här vill jag gå runt hela hösten!

JOBB

Denna veckan har det varit sjukt mycket jobb och sjukt roligt! Vi har jobbat jätte mycket med printade plagg och har grymma Emma breved oss, som är helt sinnes duktig!

Annars ligger jag i soffan själv, har bäddat ner mig och har riktigt mysigt! Idol är på tvn och jag måste säga att jag tycker det är pinsamt och skäms över många.. sorry. Men Amanda Fondell, henne älskar jag!

VERSACE FOR H&M

Bilder från Vogue Russia. Fan jag gillar verkligen detta, kan vara deras snyggaste samarbete. Titta tex. på halsbandet Abby Lee har på sig ner till vänster!!

PIERCING

Det enda som finns att längta efter denna veckan som kommer är att få pierca örat!

NU KÖR VI!

LÖRDAGS MUSIK!

MILITÄR + SNAKE

Några har bett mig ta mer vardagsbilder.. Och visst kan jag göra det, men det fick bli 2 snabba med iphonen. Gillar att matcha mina snake skor från Zara med militärjackan!

RSS 2.0