BIANCO - TÄVLING

Binaco har denna månaden bett mig att välja ut mina favoriter från deras fina sortiment, ni kan gå in i affärern för att se just mina val. Och nu har ni även chansen till att välja bland deras sortiment genom ett presentkort på 1000 kr. Så kommentera varför just ni ska vinna presentkortet. Tävligen avslutas och vinnaren presenteras på söndag.

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack för en så rolig tävling!



Jag har alltid älskar Biancos skor och har speciellt förälskat mig i deras nya vår/sommar kollektion. Så fina färger till bara solbrända ben!

Tyvärr är jag en fattig student och har därför alltid varit tvungen att välja den praktiska färgen svart och en billigare modell med låga klackar som jag kan använda till alla tillfällen. Min sko samling består därför till 90 % utav svarta boots och sneekers.

Skulle vara så kul att ha ett par riktigt fina skor med bra kvalite och få experimentera lite med färger och modeller, helt enkelt go a little crazy.



Emma



2012-05-09 @ 15:28:09
Postat av: Felicia

Vill bara börja säga att du har en super fin och inspererande blogg!

Varför jag skulle vinna ett presentkort är för att jag verkligen är behov av ett par nya fina skor att ha till studentbalen. Men är man en student är det väldigt snålt om pengar så ett presentkort på Bianco skulle verkligen vara en räddare i nöden! Kram

2012-05-09 @ 15:50:02
Postat av: Sofia

Det skulle vara perfekt för mig att vinna ett presentkort då jag skulle vilja ha ett par nya skor till sommaren och skolavslutningen. Ska även två veckor till Nice i sommar och skulle bli överlycklig om jag vann! Bianco har supersnygga skor och jag planerar att köpa mina första "riktiga" klackar om jag vinner. Är bara fjorton så det har inte blivit av än då det är lite dyrare men det skulle vara perfekt nu till sommaren!:D

2012-05-09 @ 15:50:22
Postat av: Sara

Nu till studenten behövs skor till balen och den stora dagen (som förhoppningsvis kommer bli jäkligt grym!). Därför skulle ett presentkort på Bianco passa väldigt bra!

2012-05-09 @ 16:16:10
URL: http://sajbe.blogg.se/
Postat av: Sari

Jag skulle jättegärna vilja vinna, bl.a. för att jag bokstavligen älskar skor och har gjort det sedan jag var liten flicka! Det är som att bli kär vid första ögonkastet när man ser ett par snygga/vackra skor och bara vill ta med dig dem hem :)

Kram

2012-05-09 @ 17:05:54
URL: http://rodeogirl.blogg.se/
Postat av: Linnea

Just nu är jag i stort behov av nya skor. Studiebidraget är redan slut och nästa studiebidrag är det sista jag får innan sommaruppehållet kommer. De pengarna ska gå till studentpresenter och fesetkläder till alla studentfester och avslutningar. Pengar till skor har jag alltså inte några på väldigt länge, så detta presentkortet skulle sitta fin fint just nu!

2012-05-09 @ 17:23:57
URL: http://madebylinnea.devote.se
Postat av: Anna

Jag skulle så himla gärna vilja vinna!

Om några veckor studenten och har även en bal några dagar innan jag springer ut och gråter av glädje. Allt detta är verkligen inte billigt även om jag försöker att hitta de billigaste alternativen som finns.. Min mamma är ensamnstående och har inte råd att lägga flera tusen på min student och bal vilket jag verkligen förstår. Så om jag skulle vinna presentkortet så skulle jag bli hur glad som helst och sedan välja ut ett eller två par fina skor till de två dagarna som jag kommer minnas i resten av mitt liv. Det skulle verkligen betyda så himla mycket för mig, och min mamma, även om det handlar om en så ytlig sak som skor.... :) Kram Anna

2012-05-09 @ 18:34:54
Postat av: Lovisa

därför jag fucking vill!

2012-05-09 @ 18:35:47
Postat av: fello

Jag tycker att jag ska vinna presentkortet för att jag är din favoritstylist och jag måste ha snygga skor.

2012-05-09 @ 19:09:29
Postat av: Elvira Alteryd

Hej fina Sanna!

Jag är en sådan sko-människa.

Som älskar att kroppen svischa.

Allt mellan pumps, boots och stövletter.

Kan jag på vägarna göra små balletter.

Om jag skulle vinna ett presentkort.

Skulle jag kunna använda en annan sort.

Än de som hittills varit min eskort.

Kram!

2012-05-09 @ 19:55:03
URL: http://www.elviraalteryd.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Jag ska gifta mig i sommar med världens finaste man, hurra! Men som alla män (och kvinnor) är han inte helt perfekt. Tyvärr har han jättedålig smak när det gäller skor och han har alltid samma gamal gympaskor från 90-talets första hälft. Jag vet att Bianco har skitsnygga skor, även för killar, och skulle därför verkligen vilja köpa ett par åt honom där. Risken finns att han på vår stora dag dyker upp i sina 13 år gamla converse där man nästan ser strumporna mer än skorna för att de är så slitna. Inte direkt något man vill föreviga. Och om man har ett presentkort till just brudskor, ja då kommer han inte undan! Make my day :) kram

2012-05-09 @ 20:01:02
Postat av: Camilla Palm

Jag vill vinna!! Måste köpa in ett par nya skor som man kan ha till 3 bröllop och midsommar, och då hade ett presentkort varit perfekt!

2012-05-09 @ 20:25:32
URL: http://camillapalm.blogg.se/
Postat av: julia

Hi! Har för tillfället inga snygga eller sköna vardagsskor. Glider mest runt och skäms i ett par smutsiga, slitna tennisskor. 1000 kr presentkort skulle vara så jävla fett och jag skulle slippa den dagliga ångesten!!

2012-05-09 @ 20:49:03
Postat av: Oivia

ååh presentkortet skulle vara grymt just nu!! Har inte några skor till studenten. Studenten som är en av de viktigaste och säkert bästa dagen i ens liv. ALLA, precis alla skor jag hittat ligger över 500 lappen, vilket inte plånboken räcker till.. så det skulle vara underbart att vinna, solkramar<3

2012-05-09 @ 20:56:33
Postat av: Mikaela

Hej! Jag skulle jättejättegärna vinna då jag blivit kär i ett par träskor därifrån. Skulle helt enkelt bli fantastiskt glad och överraskad om jag vann, som en liten belöning efter en jobbig/lång tentaperiod :)

2012-05-10 @ 00:28:05
Postat av: Felicia

Som för nästan alla andra är det även för mig snart dags för student och bal, klänningarna är fixade, och precis som jag vill ha dem. Det är klänningar jag sparat länge för. Jag är ingen som normalt sett går i klackar, vilket betyder att jag inte har några nödlösningar.kontot skriker och I NEED HEELS!Puss

2012-05-10 @ 15:55:56
Postat av: paulina- crazylikeazebra.

Jag går ut högstadiet i år och kommer befinna mig på Mykonos, Grekland, med en grupp tjejer i sommar för att fira detta (på ett och annat sätt om man säger så). Ett par skor, som kommer vara snygga, bekväma och lätta att dra på sig behöver jag för att "klara" mig riktigt bra! Ett presentkort skulle då sitta otroligt bra, även också för att jag ska kunna klara av att få ihop hela min ekonomi!

2012-05-10 @ 17:05:50
URL: http://paulinasuonvieri.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag vill vinna ett presentkort på Bianco för att kunna sko mig rätt i sommar. Det vore inte fel att kunna unna sig lite lyx i form av ett par klackar, ja man tackar!

2012-05-10 @ 22:40:48
Postat av: micca

Vi har inte bianco här, men deras underbara skor är klart värda en resa, så vad vore bättre än att åka på en härlig roadtripp i sommar och shoppa skor?!

2012-05-11 @ 13:18:25
Postat av: Emma

För att alla mina skopengar går till fotbollsskor och jag skulle behöva något nytt på den lite elegantare fronten ;)

2012-05-11 @ 13:28:38
Postat av: Anna S

Vad kul med en tävling!

Jag älskar skor och hade gärna utökat min lilla samling om jag hade kunnat. Det gnälliga tjatet om att vara "fattig student" är ingen höjdare men det påverkar definitivt mina köp och det blir oftast att jag investerar i billigare skor. Jag tycker att Bianco har supersnygga skor i sin butik och hade gärna införskaffat att par riktigt fina sommarklackar att trippa omkring i soliga dagar framöver!



Kram Anna

2012-05-11 @ 14:35:36
Postat av: viktoria

I sommar vankas det studentbal och bröllop, men allt jag äger är tygskor. Med hjälp av presentkortet på Bianco kanske jag skulle kunna köpa ett om inte två par fina klackar till dessa speciella tillfällen!

2012-05-11 @ 15:45:59
Postat av: Lillan - MODEBLOGG

spanade in hos bianco för ett tag sen och testade skönaste lite klumpiga kilklackarna! Satt perfekt på foten men sved i plånboken så ett presentkort vore helt guld!

2012-05-11 @ 17:47:09
URL: http://www.trashbylillan.devote.se
Postat av: kay

Hej!

Åh vad roligt med en tävling. Skor är nog det bästa jag vet, eftersom jag är så kort så älskar jag har på mig klackar och ballerinor till vardags. Jag brukar aldrig ha på mig ett par "för dyra" skor eftersom det gör ont i hjärtat att lägga ut så mycket pengar. Dock vill jag vinna ett par skor dels för att det skulle vara jätttekul och gå i ett par sköna skor och för jag ska på min kusins bröllop i september så det vore kul och kunna dansa hela natten lång i ett par skor från bianco =) =)



2012-05-11 @ 22:43:22
URL: http://lovelykc.blogg.se/
Postat av: Daniella

Du vet den där känslan att hitta ett par helt underbara klackar som du vet skulle passa perfekt till den där klänningen du nyss köpte?

I den situationen är jag just nu! Ska ha min 18årsdag snart så köpte en helt underbar klänning från Nelly och hittade "Ann pump" i beige/rosa från Bianco samma dag men kunde inte överskrida min budget. Så det skulle göra min dag, min party outfit och min födelsedag om jag vann presentkortet!

2012-05-11 @ 23:35:52
URL: http://daniwest.blogg.se/
Postat av: Jennie

Bianco har ett grymt utbud utav skor! Skor som gärna får utöka mitt inte så stora skoförråd. Så att få välja några nya till studenten och sommarens alla fester hade inte suttit helt fel. :)

2012-05-15 @ 17:18:36
Postat av: Julianna

Jag hoppas verkligen inte att jag är för sent ute! Jag upptäckte nämligen din supercoola böogg idag! Och den ska absolut följas!

Varför jag ska vinna presentkortet?

Jag har aldrig ägt ett par riltigt snygga klackar, som man känner sig så där extra fin i. Men det skulle jag mer än gärna vilja! Och ett par från Bianco, där de har typ de snyggaste skorna som finns, det går inte att föreställa sig!

Kram

2012-05-20 @ 20:30:47
Postat av: Mattan

Finaste Sanna!!

Vilken tävling du drar till med! Wonderful! Jag skulle verkligen uppskatta att vinna det presentkortet då jag lagt alla mina pengar på en lägenhet! Turen brukar inte stå på min sida men provar man inte så vet man ju inte! ;)

Hoppas!

Puss kram

2012-05-22 @ 15:47:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0