KROATIEN

 
Vill aldrig någonsin åka hem, och tur då att det bara är andra dagen idag. Nu ska vi gå till slaktaren och köpa så vi kan grilla på våran stora balkong ikväll och dricka vin. Kan nog helt ärligt inte ha det bättre..

STHLM

Armband från mitt och Siris kära Nly Trend. Gillar att matcha guld, silver och koppar med varandra + att vi har gjort nitar i kedjor som även är fint att matcha till dessa. Ringen är ifrån min Klas i 24 års present. Stod och glodde ihjäl mig på den på NK någon månad tidigare och det kom han självklart ihåg. ♥ 
 
Nu sitter jag och min kärlek på bus4you upp till Stockholm. Underbart val då vi praktiskt taget ligger ner... Vi kommer att vara uppe vid Stockholm runt 16 tiden och då blir det att lämna packingen hos Jonatan (tack snälla för lånet av lägenheten) och sedan gå runt och strosa i stan. Vill hitta något riktigt bra antipasti ställe tills i kväll. Kan föräta mig (utan minsta problem) på mozarella och skinka och....mmm.. I morgon kväll går flyget till Krotatien, SEMESTER, äntligen... (!!!!!) Där har vi hyrt ett hus på ön Brac!

PICK 2

 
 
1, Still want!!! Och ännu bättre en liten och en stor, mums! 2, Tror bara man oftast helt ärligt kan ha 2 av de...
 

LIFE IS BEAUTIFUL

 

LOVE IT

Jag ÄLSKAR mina trashade boyfriend jeans från nelly trend. Bilden på nelly visar tyvärr i ens nära hur bra de verkligen är, men ni hittar de HÄR! Jag kommer bära de hela sommaren!

SÅ OTROLIGT MYCKET KÄRLEK

Jag är så kär i min man, så det är sanslöst. Nu ska vi lämna jobbet och MYSA hemma!!!!!!!!!

RSS 2.0