X 2

1, Stämmer bra. 2, Mitt nya rese handbagage.


Jag TAGGAR nästa vecka som faaan nu föööör då har jag semester och då blir det Peace and love i Borlänge!!! Rihanna, Skrillex, Roxette, Kent, Veronica Maggio, Den svenska björnstammen med mer vi syns snart!! 

U GOT IT BAD


Härlig helg, men nu får veckan gå fort så vi kan få midsommar istället. Då ska vi till min underbaraste partners stuga!!! Gott gäng, god mat, hundarna får springa löst, bada bastu, bada i sjön och härliga lekar! Och jag tror jag har hittat en midsommar klänning (maxi så klart), hoppas jag hinner få hem den bara. På bilden ser ni nelly acc soon to come snygga örhängen. Kommer i massor av härliga färger, men enhetliga var riktigt jag. Här nedan bjuder jag på Usher vs Philip Philis (american idol) - U got it bad. Här hemma sträck kollar på american idol. Vet att det egentligen är klart, men säg inget vi kommer dit också haha.

DESTROYED JEANS

Släppte idag dessa godbitar till förstörda jeans på nelly trend. 499 kr. L-O-V-E!

INREDNING

Jag fortsätter tycka det är sjukt kul med inredningsbloggar. Just nu är hyllor och ramar det roligaste, ÄLSKAR denna som går längst hela vägen. Jag skulle haft lite annorlunda i den men älskar idéen!! Ska definitivt ha sådan i nästa bostad som ska vara en bostadsrätt. Sen ääälskar jag tavlor. Bilder blandat med texter. Skulle inte haft ljusaträ ramar, (gillar inte ljusträ), emn kanske byta ut det mot någon guld/silver ram.

LÄNGDER

Sitter och trendar, långklänningar är favorit! Kommer användas mycket i sommar och somrar framöver är jag säker på. Längtar som... till Kroatien nu, 28 Juli och framåt i 2 veckor. DÄR ska jag gå med mina långklänningar varje kväll!

PANG

Jag vill också ha en pistol runt halsen!

CAPTURED

Jag har blivit lite smått besatt av inredningsbloggar. Tittar på allt från bara tomma stora lägenheter med stora fönster....och drömmer mig bort.... till att titta på de minsta sakerna. ÄLSKAR lampan på första bilden, ingen som vet något liknande? Jag sitter också och stirrar blint på bilder av blommor och fina texter! Vill rama in nästan alla texter jag gillar haha. Kommer få göra mer mindre tavlor man kan sätta vid fönstrena, på byråer med mer med text och bilder. Har ni några bra tips på sådana här bra sidor jag gillar??

LOVE IS

VACKERT.

RSS 2.0