CHANGES

Okeeeej, så vi har nu insett att vi behöver förändra vårat hem lite... Och jaja jag vet att bilden ovanför är från blondinbellas hem, men jag tycker hon defintivt har saker vi verkligen saknar. Tex. vårat hem är waaay to white, så nu var vi båda eniga om att färg behövs och det första som vi tänker ta tag i är mattan under soffbordet. En stor matta med färg. Blondinbellas matta ovan ifrån är från missoni, gillade den mycket först och älskar den svarta kanten. Jag har dock börjat fundera på färgerna i den, skulle vilja ha lite andra. Och vi vill även få en riktigt färggrann stor tavla på den tomma väggen bredvid spegeln som matchar mattan. Jag älskar motviet (byta färger) ovanför, trodde inte Klas skulle vara på, men joooråå. Tips??! (på både matta och tavla). Kan man kanske beställa målade tavlor någonstans? Gardiner ska nu även upp, de ska också sitta längst med taket fast dock dessa i färgen vit.
 
UPDATE! Hittat en sjukt bra sida där man kan designa mattan själv, bara bifoga bild! - HÄR! Så vi har bytt plan, den tänkta tavlan får bli en matta. Kan bli sjukt nice! Återkommer! ;)

TRUE THAT


SAKNADEN

...Av sin andra hälft när man är ute och reser är.... väldigt stor...

ETERNITY NECKLACE

Senaste haldbandet och armbanden ute från vårt fina NLY TREND. Älskar dessa!!

LIVING

Lämnar i alla fall min kärlek med nya stolar och ett nytt bord. Äntligen kan vi bjuda hem alla lovade på min mästerkoks goda mat utan att behöva sitta på golvet! 

SO LONG

Indien: söndag till fredag. Hong Kong: fredag till söndagen den 9:e september. Hej då Sverige för nu.

WHITE/WHITE

Vi fortsätter att ha det bättre än bäst här i Kroatien, Brac. Idag firar vi officellt våran 6 månaders dag som lovers och även som sambos. Så efter någon mer drink här i byn åker vi med våran moppe till en annan by här i närheten, Bol. Bol var vi även inne i går, då dessa bilder togs. De hade en strand som vi inte gillade så mycket, som är väldigt "omtalad", men barhänget var bättre! ;) Vi älskar våran lilla by här och vårat boende är guld, finast och mysigast på hela ön utan tvekan! På mig har jag bästa bikinin från wonderland (som jag har i säkert 20 andra färger från min bästa Sandra som är skaparen), ni kan hitta det på nelly.com och Klas fina Lindeberg skjorta. Klas har btw övertalat mig till den vita bikninen och jag trivs faktiskt!

RSS 2.0