PIERCING

Så där då är ringen i ena örat äntligen på plats och jag tog tillfället att sätta dit en nya i andra örat. AJ! = kan fortfarande inte sova på det = ingen mer piercing för fröken Tranlöv. Sen vill jag även tack Caroline Blomst och Gina Tricot för de perfekta bas t-shirtarna och linnena! Blev köp av både i grått och svart så klart.

NELLY PARTY

Igår var det spanish-wig-party för att inviga våra fina nya nelly lokaler. Ooooch ojoj vilket väder det är, underbart!!! Jag körde på en Gestuz klänning med ariel-effekt på sidorna och öppen rygg. Det var första gången jag använde denna dyra klänningen, men ångar inte köpet en sekund. Långklänningar köper jag gärna dyrt för det kan man ha om och om igen. Och vi var faktiskt så tråkiga att vi struntade i perukerna (då jag vet att jag hade fått panik av att kliande efter en halv sekund + att trycka ner allt mitt hår under en perfuk är inte det lättaste), så det fick bli rosa hår. Hattarna fick stå för den spanska looken hehe. Klas ville också ha rosa hår när han såg hur fina vi blev, puss på dig! Så idag sitter vi är båda med rosa hår hahaha, Klas är till och med hos min mamma och pappa nu med sitt hår. Idag blir det grill och sol hemma hos mamma och pappa... så underbart! Och i morgon bär det av till mormor först för att fira morsdag och sedan ut till Billdal och kusten för årets första dopp! Återkommer med bildbevis på det!!

HJÄRTA


INSTAGRAM: sannatranlov

Ja som ni säkerligen har märkt så är jag som alla andra helt sjukt hooked på Instagram, skulle bara önska att de gjorde ännu mer roliga val. Följ mig där på: sannatranlov 1, Jag skratta så jag dog när dessa underbara tjejer kom fram på jobbet och öpnnade upp jackorna med varsin likadan trend tröja. 2, Sedan var det lika roligt när jag hittade dem i lunchrummet. 3 & 4, Vi har fått upp tavlorna, och jag är så sinnes sjukt nöjd. Tack Janko för hjälpen och puss på dig älskling som var sjukt duktig med att sätta upp de. 5 & 6, Det var otroligt länge sedan jag framkallade riktiga kort. Så jag måste tipsa!!! Dubbla uppsätnningar på Fujuii för 200 kr. Alla dessa kort asså, nu ska vi bara köpa fotoramar - enkla snygga på granit. 7 & 8, Ni kommer hitta dessa armband, halsband & tröjor snart på Nly Trend så klart! 9, Snygg JE är hemma från HK! Snacka om att jag ville ha outfiten, och klart även hon har på sig ett soon to come Nly Trend halsband. Det som jag visade 2 inlägg under.. sjukt snyggt! 10, Min älskade man sätter duktigt upp tavlorna i sovrummet, där fotografier ska vara.

BIANCO - TÄVLING

Binaco har denna månaden bett mig att välja ut mina favoriter från deras fina sortiment, ni kan gå in i affärern för att se just mina val. Och nu har ni även chansen till att välja bland deras sortiment genom ett presentkort på 1000 kr. Så kommentera varför just ni ska vinna presentkortet. Tävligen avslutas och vinnaren presenteras på söndag.

BIG FAT CHAIN

Japp visst är det en stort fet jääävligt snyggt kedjehalsband?! Finns självklart att hittas snart på Nly Trend, mitt älskade älskade jobb!!!! Kommer i silver, guld och bästa rosé guld och kommer kosta 249 kr!!! Toppen är från Frejas fina Estradeur (som bara går att hittas på nelly). Jag har den i svart, och nu även i marinblå. I love it!

LIFE

 

1, Tog en liten biltur till Ikea i tisdags. Där införskaffades denna stora spegel som sitter så bra ovanför trappan. 2, Och dessa ljus var charmiga! 3, Tavlorna köptes, och på dessa i vardagsrummet ska det vara texter. Vi köpte även en stor som ska vara stående och ha 2 “mindre” i olika storlekar som ska vara liggandes bredvid den stora i sovrummet, men där i den ska det inte vara texter utan fina foton. Visar hur det blir efter helgen, för då kommer fina pappa och storebror och målar sovrummet i vitt. Efter detta kortet rykte förresten den fula ikea pall-bordet till vinden också. Nu håller vi på med en snikare som ska göra ett grovt mörkt träbord till oss så att det fina matsalsbordet kan komma på plats här istället. 4, Som vanligt - morgonkyssen! 5, Jag idag! Vet inte hur många olika armyjackor jag har?? Kanske 4-5 st, men denna passade bra idag då den är såpass tunn. Och hallåååå??? SOL = kjol! Äntligen! Snälla säg att det är fel att det ska bli dåligt väder i morgon. 6, Här ser ni texterna som ska upp i tavlorna!


RSS 2.0