SUNDAYS

Bästa dagen på länge var det igår, att ligga i parken med sooool och det ser ju inte ut att bli sämre idag heller. I wish att jag hade sett ut så här igår när jag först klädde på mig på morgonen, men insåg att shortsen får tyvärr vänta och högklackar i stan och parken hela dagen skulle inte gå hem. Så det fick bli de nya nitloaferna från nly trend. Shortsen & toppen är också från trend, men skorna från nelly shoes. Jaaa vad ska man säga? Jag jobbar på nelly.com haha.

SENASTE

1, I onsdags körde jag, Klas, Anna & min bror lite tapas och några glas. Många härliga skratt därifrån! 2, En riktig Nelly Trend supporter den där Fellan. 3, Klajjan fick en liten present för jag är så sjukt stolt över han. 4, …. Och för att det inte är något fel på maten hemma, minst sagt. 5 & 6, Igår lekte jag, Siri, Fellan och Carro loss i studion genom att kasta våra fina Nelly Trend skor på alla sätt och vis = dagens träning haha. Första draften på filmen sitter vi nu och väntar på till klockan 14. Återkommer om den! 7, Annars är allt nedpackat, känns tomt runt omkring mig. Men absolut inte sorligt alls, nya lokaler & nya tag! 8, Sugen på mycket army inför hösten, så det kommer självklart på trend. 9 & 10, Jag älskar kärlek!!! Jag älskar min familj, mina fina vänner/kollegor, utan dem hade inte jag varit den jag är. Här ser ni mig och mina partner än en gång. Bilden tagen av våran fina Mr. J hos honom på påskafton, för övrigt en sjukt bra kväll!

LYCKLIG

Klas är bra på att fånga ögonblicket. ♥

KJOLMANI

Jag har fallit hårt för kjolar just nu! Kan det inte bara bli varmt nu så jag får använda de till brunbrända ben och UTAN några jävla fula strumpbyxor. Dessa 2 är från HM trend.

VÄLKOMMEN HEM

Så här ser det ut än så länge. Vi trivs fruktansvärt bra måste jag säga. Men mycket kvar att göra. 1, Pappa kommer och ska fixa så sovrummet blir vitt och inte den "svåra att inreda till tapeten". 2, Tavlor ska upp. Vi ska ha egna texter vi gillar som vi ska gå och skriva ut och sedan köpa svarta ramar till. 3, Matsalsbord och stolar ska upp. + sååå mycket mer. Vet inte om jag berättat hur mycket förvaring jag hade i gamla lägenheten, men det ni ser i sovrummet nu i denna, thats it haha! Förutom garderoben för jackor och sådant nedanför trappan. Men det kanske är bra för mig, jag blir mycket mer selektiv med mina kläder och vi jobbar just nu duktigt på tradera. Om ni ser den lilla trappan som går upp, allt ni ser där uppe är kläder vi ska och håller på att bli av med. Sedan ska vi ha någon typ av förvaring fint där. Nu måste jag skynda mig som f*n. - plocka upp, gå ut och gå, dammsuga, duscha innan finbesök.

SNEAK PEAK PÅ NYA

På vägen hem idag tog vi och åkte förbi nya lägenheten för lite mått. Som sagt har älskat mitt äldre stuk i den gamla lägenheten men är redo för något nytt! Och jag tror vi kommer trivas sjukt bra här!!! Alla andra rum (toalett, vardagsrum och sovrum) är PRECIS lika fräsha och nyrenoverade. Jag fullkomligt ÄLSKAR trappan och att denna precis som min förra lägenhet är öppen. Köket blickar rakt ut mot det stora vardagsrummet, även trappan leder en rakt upp i det stora rummet. Åååhhh vad jag ser fram emot att inreda denna fina!

MOVING TIMES


Inte bästa uppdateringen just nu.. men jag lever i flyttlådor. Jag springer runt som en liten pepparkaka (härligt att man fått färg, känner sig piggare) och packar livet av mig. Här på bilderna är när packningen fortfarande var "söt". I det där rummet med lådor nu går det inte att ta sig in och jag kan inte ens se fönstret längre och då har jag rätt högt i tak. Min lägenhet har så mycket förvaring och slukar så sjukt mycket mer än vad man tror. Den där lilla högen med kläder vi har ska upp på tradera idag. Herregud säger jag bara vad man samlar på sig. Har packat påsar med saker som ska slängas/sänkas bort också. Och även den där bilden på högen är tagen när den fortfarande var "söt". Ja, ni förstår - I'm busy! Så tack gode gud för att vi kom iväg igår och fick umgås med våra fin och nära. Stort tack till Jarno och Sara, världens bästa värdar. Jag hade det så sjukt kul, haha tror vi alla hade det lite för roligt. Nu ska jag återgå till p-a-c-k-n-i-n-g-e-n, mycket som ska hinnas göra idag innan det blir Göteborg och Billdal. Älskar att promenera vid havet där, behöver något fint och lugnande i allt det här.

RSS 2.0