FIRST DAY - INDIA

Jag kommer befinna mig på resande fot den 27:e feb till 1:a april. Indien och HK for job and Mexiko for pleasure. Anlände tidigt i morse här i Indien, Delhi och ojoj vad vi fått gjort mycket på bara en dag. Jag är så jäkla nöjd! Och hur kan man annat än att älska välkommnadet med textning i blommor hos leverantören (som även ligger i fabriken)??!! Känns helt sjukt att gå runt med klänning idag, men inget emot mig. 2 dagar till ska vi beta av här i Indien innan vi drar vidare till älskade Hong Kong.

LIME


Vet att alla inte uppskattar detta med iphonebilder, men jag tycker ju det kan vara så jäkla praktiskt och lätt ibland. Idag har det varit fint när solen ligger på va.. tänk om våren är här när man kommer hem 1 April??! Trivs ju inte så där jätte mycket i färg, men lime är något jag utan problem kan tänka mig i sommar när man är fint brun bränd. Plus att jag brukar släppa det där med svart bättre på sommaren och våga mer! Detta virkade linne är från H&M. Och är det någon mer än jag som vill börja gå i shorts nu? Nu ska jag och Anna käka pizza och se American Idol!

RUNTOMKRING

Ingen bra dag idag, stresssss.... + att jag inte mår bra i kroppen, svag liksom. Stress över att det är så sjukt mycket att göra innan man ska iväg och resa med jobbet (Indien och Hong Kong) från och med måndag till den 12 Mars. Tur att jag älskar mitt jobb!! Sedan hem 2 dagar för att hänga med sin familj till Mexiko i 2 veckor, UNDERBART! Största stressen för dagen som fortfarande ligger över mig är att mitt Indien visum som krånglar som fan där uppe i Stockholm och sa jag att jag åker på måndag???!!! Tur att jag har alla fina som hjälper mig så gott det går, dock kommer jag fortfarande ligga sömnlös tills jag har mitt pass hos mig. MEN när jag tänker på allt jobbigt som är just nu så får jag inte glömma alla mina fina fina nära och kära runt om mig, som varit extra fina det senaste. Love you!

MESH

Snabb uppdate - LOVE MESH! Ha en trevlig lördag, ciao!

WHITE

Om det är något jag byter svart mot i sommar så är det VITT! Nu blir det en lååång promenad med Anna!

BLANDAT NO.11

Sorry för dålig uppdatering! Livet har tagit över lite, men det är inget som jag inte ska ändra på! ;)

1, Denna texten vill jag rama in med svart ram och sätta ovanför barbordet i köket! 2, Zara klänning, MUMS! 3, Införskaffat mig dessa Acne jeans. Jag ville ju ha boyfriend jeans och sen när jag verkligen valde nu så blev det självklart svarta fast det var det jag inte skulle ha, haha trött på mig själv. Skulle önska att de var lite slitna dock. 4, Min fina fina nya marc jacobs ring. ♥ 5, Har varit ute och gått i solen, skogen och snön ett bra tag, helt underbart! Nu blir det våfflor!


COPENHAGEN


Sorry för dåligt uppdaterande. Varit i väg i underbara Köpenhamn för Copehagen Fashion Week.

1, Siris sjukt snygga Céline väska... åh vad jag älskar dessa väskor! 2, Jag körde på svall varje dag i håret. 3, Köpenhamn är ur mysigt! Hade hellre bott där än i tex. Stockholm. 4, Dov lime, något till och med jag kan tänka mig. 5, Vågade vägra snygga kläder och körde på tjock tröja och mössa. Det. var. iskallt. 6, Klas fina Tiger väska. Jag är nog liiite väsk tokig. 7, Min partner in crime, alltid - love you! 8, På by Malene Birger hade jag bytt efternamn hehe. Men vad gör det när visningen var så SJUKT FANTASTISK! 9, Siri och Ogge visade oss ett ställe som heter Joe and the Juice. Måste verkligen börja göra fruktdrinkar hemma. Tog kiwi, jordgubb och äpple. Mums!

RSS 2.0